Jump to content

iosif2006

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About iosif2006

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

iosif2006's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια το lc ειναι το launch control?και αν ειναι τι ακριως κανει αυτο?
  2. Καλησπερα σε ολους.Περιμενω σε λιγες ημερες το καινουργιο μου αυτοκινητο(scirocco 160 desg7) και με αυτα που ακουω για το dsg7 ρε παιδια μετανιωνω που το παρηγγειλα.Τελικα το κιβωτιο ειναι τοσο αναξιοπιστο?
  3. discos 1956 σε ευχαριστω πολυ γιατι τον υποβαθμιζαν πολυ τον κινητηρα.
  4. 'Oπως προείπα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να κανω ανετα ταξιδια και οχι οι κοντρες.Και οταν θελησω να κανω μια προσπεραση να μπορω.Αν τελικα ισχυει πως με 500 1000 ευρω μπορω να το παω στα 160 τοτε γιατι να δωσω 2500 παραπανω.Εμενα με ενδιαφερει αν το αυτοκινητο με τα 122 ειναι οκ απο αποψη κινητηρα και οχι μουλαρι οπως το παρουιαζουν διαφοροι.Και αν τελικα οσα ειπα στην αρχη του τοπικ αξιζουν το κοπο για το 160αρι
  5. σε ευχαριστω πολυ απλα διαβασα πολλα σχολια αρνητικα για τον 122 και φοβηθηκα.φοραει και αυτος intercooler?
  6. Παρρήγγειλα πολύ πρόσφατα το golf vi 5d highline με το σπορ πακετο porto,esp και rcd 510.Είμαι ενας άνθρωπος που είχα το octavia rs με τα 180ps.Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία για να αλλάξω τη παραγγελία μου στο 160 ορμώμενος κυρίως απο τα σχόλια σας εδώ για τις διαφορές των 2 και την απαξίωση του 122.Ο πωλητής μου ανέφερε πως τελικά η διαφορά της τιμής δεν αξίζει και τοσο τον κόπο μιας και τη διαφορά των κινητήρων την καταλαβαίνεις μόνο στις ψηλές στροφές και βέβαια στα ταξίδια.Μου ανέφερε πως ο 122 είναι ένας πολύ καλός κινητήρας με πολύ υψηλή ροπή για την κατηγορία του και πως οι διαφορές υπάρχουν μεν αλλά δεν είναι και τόσο τραγικές.Αυτό το διαπίστωσα και εγώ κάνοντας test drive το 122 και διαβάζοντας πως οι ροπές τους δεν έχουν και τραγική διαφορα 122/21,5kg-160/24,5kg.Tα 0-100 δεν τα κοιτάω γιατί ποτέ επι της ουσίας δεν θα μου χρειαστούν.Αξίζει να αναφέρω πως: 1)Αν πάω για το 160 θα έχω παράδοση αρχές Δεκέμβρη ενώ το 122 το παραλαμβάνω 15-20 Σεπτέβρη. 2)Η διαφορά στην τιμή αγγίζει τα 2500 ευρώ λόγω κινητήρα και λόγω πως αν ανοιχτεί τώρα καινούργια παραγγελία χάνω τη δέσμευση τιμής που εχω για το 122 σε σχέση με το τι θα γίνει με τα τέλη ταξινόμησης. Θα ήθελα να επισημάνω πως πολύ σύντομα θα έχω οικογένεια και δεν θα είναι πρώτο μου μέλημα η ταχύτητα αλλά θα ήθελα να έχω άνετα ταξίδια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τελικά αξίζει αυτή η χρηματική διαφορά για το 160 όπως και ο χρόνος αναμονής.Είδα σε κάποιο άλλο post εδώ πως το κινητήρα με τα 122 τον απαξιώνουν λίγο.
  7. Eυχαριστω πολυ για την απαντηση.Απο την αλλη αξιζει ξαναρωταω το κοπο για τα χρηματα αυτα ή να τα δωσω και να παρω το 122 με dsg?Παρακαλω βοηθηστε
  8. Καλησπέρα.Πρώτα απο όλα θα ήθελα να ξέρω τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά των 2 μοντέλων μιας και τα στοιχεία της vw είναι μάλλον λάθος μιας και δίνουν μικρότερη ροπή στον 160αρη.Θα ήθελα να σημειώσω πως μέχρι αύριο θα μπορώ να αλλάξω μια παραγγελία που έχω κάνει για το 122 και θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενικές γνώμες για τις διαφορές των 2 και αν τελικά αξίζει η διαφορ΄'α των 1800 ευρώ που έχουν στη τιμή.
  9. Πριν οδηγουσα ενα octavia iv rs.Ξερω πως δεν θα εχω τα ιδια γκαζια παρολα αυτα ομως το αυτοκινητο που το εκανα test drive μου εδειξε πολυ ροπατο και σβελτο.
  10. Καλησπέρα.Παρήγγειλα το νεο golf με τα 122 ps tsi 5d.Ήθελα γνώμες απο όσους το έχουν για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και την απόδοση του κινητήρα του.
  11. Καλησπέρα.Πως βάζουμε το τοπικ στη γενική κουβέντα?Θα συγκινηθώ πολύ περισσοτερο απο το 160?
  12. Kαλησπέρα.Παρήγγειλα το νέο GOLF TSI 122PS HIGHLINE 5D.Θα ήθελα όποιος το έχει να ακούσω τη γνώμη του.Να επισημάνω πως το παρήγγειλα με το σπορ πακέτο porto με τις 17αρες και esp.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  13. φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ.Αυτά τα διάβασα σήμερα σε forum και όπως καταλαβαίνεις ανησύχησα.Να σαι καλά για το ενδιαφέρον σου.
  14. Καλησπέρα φίλοι μου.Μπήκα στο forum για να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε εσάς που σίγουρα θα ξέρετε κάτι παραπάνω.Παρήγγειλα σήμερα το νέο golf με τους 122 ίππους.Διάβασα σε διάφορα forum πως ο συγκεκριμένος tsi κινητήρας έχει όριο ζωής μέχρι τα 90000 χλμ.και πως καίει λάδι.Ήθελα να ρωτήσω αν με βάση την εμπειρία σας ισχύει κάτι τέτοιο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.