Jump to content

Brutalo

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Brutalo

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Brutalo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αν παρατήρησες, αναφέρομαι στα εργοστασιακά τεχνικά χαρκτηριστικά της λάμπας και όχι σε εργοστασιακή (εργοστασιακή προφανώς εννοείς το γνήσιο ανταλλακτικό έτσι. Ενημερωτικά να σου πώ οτι ρώτησα τιμή για γνήσιο ανταλλακτικό σε αντιπροσωπεία και η τιμή είναι 166 ευρώ έκαστη. Οπότε ψάχνω σε επώνυμη (πχ. Phillips-Osram), απλώς επειδή δεν θέλω να παίξω με αποχρώσεις, θέλω να γνωρίζω τα εργοστασιακά τεχνικά χαρακτηριστικά της λάμπας.
  2. Καλησπέρα.Έχω ένα GOLF 5 GTI 2007 με εργοστασιακά Bi xenon. Πρίν μία εβδομάδα η απόχρωση της μίας λάμπας xenon έγινε ρόζ, σήμερα κάηκε μου έβγαλε και ένδειξη στο καντράν. Ας απαντήσει κάποιος εάν γνωρίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της λάμπας για να πάρω καινούργια. Με ενδιαφέρει η λάμπα με τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά, δεν θέλω να παίξω σε διαφορετικές αποχρώσεις. Από μια αναζήτηση που έκανα, παρατήρησα οτι πολλοί συστήνουν να αντικατασταθούν και οι δύο λάμπες γιατί μπορεί να έχει διαφορά η απόχρωση της καινούργιας λάμπας με την παλιά, ισχύει αυτό ή είναι μύθος;
  3. Golf 5 gti 2007 BWA μοτέρ 96500 χιλιόμετρα, τον τελυταίο μήνα άρχισε να ακούγεται ένα σφύριγμα όπως κάνουν οι ιμάντες όταν ξερένονται. Αποφάσισα να τον αντικαταστήσω, παρόλα αυτά το σφύριγμα παραμένει, ακούγεται κυρίως όταν πέφτουν οι στροφές του μοτέρ όταν βγάλω νεκρά, το σφύριγμα είναι συνήθως βραχύ και όχι παρατεταμένο και γένικα ακούγεται στις αλλαγές στις στροφές του μοτέρ, δεν ακούγεται καθόλου στο ρελαντί. Άρχισα να υποψιάζομαι ρουλεμάν δυναμό, κομπρέσσορα A/C και τεντωτήρα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ.
  4. Brutalo

    Aa

    Βενζίνη
  5. Καλησπέρα,σήμερα αλλαξα το διαφανές πλαστικό καπάκι στο φλας του καθρέπτη,τιμή ανταλλακτικού 26 ευρώ,τοποθέτηση δωρεάν.Παρατήρησα όμως οτι μετά την αλλαγή η ένδειξη της εξωτερικής θερμοκρασίας δεν είναι ακριβής,είναι τουλάχιστον 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.Να υποθέσω οτι ο αισθητήρας της εξωτερικής θερμοκρασίας βρίσκεται στον καθρέπτη του συνοδηγού,μπορεί η αλλαγή αυτή να επηρεάζει τον εν λόγω αισθητήρα?
  6. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το feedback,μόλις μάθω την τιμή του ανταλλακτικού απο την αντιπροσωπεία θα σας ενημερώσω.
  7. Παιδιά σήμερα παρατήρησα οτι έσπασε το διαφανές πλαστικό καπάκι στο φλάς του καθρέπτη του συνοδηγού,προφανώς κάποιος το χτύπησε όταν το αμάξι GOLF V GTI ήταν παρκαρισμένο.Γνωρίζετε εάν υπάρχει μόνο το καπάκι του φλάς σαν ανταλλακτικό ή θα χρειαστεί να αγοράσω ολόκληρο το πλαστικό κάλυμα του καθρέπτη;Επίσης γνωρίζει κάποιος τον κωδικό και την τιμή του ανταλλακτικού;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.