Jump to content

leoka43

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by leoka43

  1. Ευχαριστώ φίλε μπορείς να ποσταρεις(η στείλε προσωπικό) που μπορώ να το κάνω αυτό.το θέμα πάντως είναι ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν.δηλαδη τώρα με τρώει να δω με τα μάτια μου να μετράνε την συμπίεση.
  2. Καλησπέρα Και από εμένα golf 5 tsi 140 μετά από καμένο πολλαπλασιαστή και άλλαγη 4 πολλαπλασιαστών και 4 μπουζί και καθαριστικό μπεκ άρχισε να ρεταρει σε κρύα εκκίνηση.τσεκ ανάβει σε κρύα εκκίνηση μόνο όταν έχει υγρασία έξω αλλιώς δεν μετά στρώνει και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι αναμενο το αμάξι ειδικά μετά από αλλαγή λαδιών δεν καταλαβαίνεις τπτ όταν είναι ζεστό.στον φιλοσιδη μου είπανε βαλβίδες καθαρισμός και άνοιγμα όλο το μοτέρ αφού έχω κάνει και 220.000 χλμ.ομως το μοτέρ δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και η συμπίεση με κρύο το μοτέρ είναι κομπλε μου είπαν στον φιλοσιδη.ενας μάστορας κοντά στον φιλοσιδη με vw μου ζήτησε 250 για άνοιγμα το καπάκι και καθάρισμα βαλβίδες.μετα από όλα αυτά κάλεσα την κοσμοκαρ και έκανα παράπονα ότι δεν μπορεί για καθαρισμό βαλβιδων να πρέπει να κάνω γενικό ρεκτιφιε στο αμάξι ενώ δεν έχει αλλά προβλήματα.με τα πολλά με πήραν μετά από τον φιλοσιδη να κάνουμε ένα καθαρισμό στις βαλβίδες εισαγωγής με αμμοβολή και ένα μηχάνημα που νοικιάζει η κοσμοκαρ στα εξουσιοδοτημένα κόστος 500 ευρα αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο γιατί μπορεί να έχουν πάρει η οδηγοί βαλβίδων από μέσα που πατάνε οπότε πρέπει να πληρώσεις για να μάθεις.και να πληρώνεις μέχρι να λήξει το θέμα.
  3. Που ακριβώς το μετέφερες βάλε link έχω και εγώ το ίδιο θέμα αλλά έχω και αστάθεια με σκασιματα στο ρελαντί.ειδικα όταν είναι αναμενο το τσοκ
  4. μόνο και μόνο για λόγους εγγύησης αλλά επειδη έχω αναβάθμιση 24μ3 φοβάμαι για μειωμένη απόδοση του προγράμματος απο εξωτερικό συνεργείο μιας και η αντιπροσωπεία δεν μπορει να κάνει downgrade.
  5. δηλαδή φίλαράκι κάθε αντιπροσωπεία έχει τους δικούς της και δεν βάζουν όλεες το ίδιο πρόγραμμα???
  6. Καλημέρα παίδες. Εχω ενα golf tsi v 140 άλογα τα οποία από ένα πρόσφατο service στην αντιπροσοπεία πέθαναν και αυτα ένακα η αναβάθμιση. μετα από προσπάθεια να το συνιθίσω όπως πήγαινε και αφού στα χαμηλά χαροπ΄παλευαι και στα ψηλά ήταν νεκρό γνώρισα ένα παλικαρι με το 140gt που φόραγε προγραμμα.στην αρχή μου είπε revo μετα mtm και ο ίδιος δεν ήξερε τι του είχε φορέσει ο μηχανικός.όμως με πήγε βόλτα και το αμάξι απλα πυροβολούσε.εμεινα μα....ς.χωρίς να χάσω χρόνο πήγα στην αντιπροσοπεία καθότι η εγγηση έχει πληρωθεί.στην μία μου λέγανε 1100 για 200, στην άλλη 700 για 170 κλπ.τους ρώτησα για revo και ο μηχανικός μου είπε ΄΄οτι δε μου συνιστα revo καθώς δημιουργεί πρόβλημα στα διαγνωστικά και όλα τα συναφεί και επίσης ότι αυτοί έχουν δικά τους άτομα και περνάνε τα προγράμματα κατι σαν custom.;έχω διαβάσει απειρες σελίδες και άκρη δεν έβγαλα.εσείς τι θα προτείνατε και άν κάποιος γνωρίζει τι προγράμματα χρησιμοιποιούν στις αντιπροσωπείες.Ακόμη ρώτησα τον μηχανικό σε περίπτωση που βάλω απο έξω πρόγραμμα εαν θα με καλήυπτει η εγγύηση και αυτος μου τα μάσαγε λεγοντας στο τέλος δεν μπορώ να σας απαντήσω.τελίκα ποιος ξέρει η εγγύηαη χάνεται???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.