Jump to content

spirakos8

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by spirakos8

  1. Kosmocar Δραμας.Δεν ειναι θεμα σαφηνειας.Αγορασα το αυτοκινητο με cc και δεν λειτουργει.Η δικαιολογια ειναι οτι δεν εχει βγει προγραμμα για το 2010.Αυτα μου ειπαν.Τι μπορει να παιζει δεν ξερω.Σ ευχαριστω για την ενασχοληση σου με το θεμα μου.
  2. Ναι μου βαλαν κανονικα το λεβγιεδακι.Δεν λειτουργουσε φυσιολογικα και οταν με καποιον τροπο το εβαζα μου το πετουσε.Υπαρχει CC που δεν ειναι μανισιο γιατι μου λεγανε να το βαλω απο αυτους αλλα δεν ηθελα.Με τα πολλα μου το βγαλανε και περιμενω προγραμμα και καλα.
  3. Γεια σας.Πήρα το Scirocco μου αρχες Ιανουαριου.Εβαλα cruise control το οποιο το πληρωσα μανησιο.οταν το πηρα δεν λειτουργουσε και μου ειπαν απο την εταιρεια οτι δεν εχει βγει ακομη προγραμμα γι αυτο δεν λειτουργει.Τι μπορει να συμβαινει?Εγω πιστευω πως μου βαλαν το ιμιτασιον για το οποιο λογικα δεν εχει βγει προγραμμα.αυτα.!αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.