Jump to content

Tornado

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Tornado

  • Birthday 03/30/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Corrado
  • Car's nickname
    Tornado pink

Tornado's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πραγματικά, από όλα τα Corrado φόρουμ που σερφάρω καθημερινα, αυτό είναι σίγουρα αυτό που έχει τη λιγότερη "κίνηση" Κρίμα...
  2. Thanks!!! Φωτο από το εσωτερικο, χμμ... Αυτές κάνουν, lol: Εξαιρετικά σπάνιες αυθεντικές Recaro του Corrado (ηλεκρικές), ντυμένες χρησιμοποιώντας αυθεντικό ρούχο Recaro από το GOLF MK1 GTI SportLine Edition. Το μόνο σετ αυθεντικών Recaro του Corrado που υπάρχουν στην Κύπρο και το μόνο σετ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (σε Corrado) σε αυτό το συνδυασμό ρούχου...Ο ταπετσάρης μου χτύπησε φλέβα χρυσού, lol (ούτε ο ίδιος δεν ήξερε τι ρούχο είχε φυλαγμένο στην αποθήκη του). Το ρούχο λοιπόν ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία...αλλά οι Recaro δεν φαντάζεσται πόσο δύσκολο ήταν να βρεθούν... Απολάυστε:
  3. Είναι κυπριακές πινακίδες...μιας και είμαι από Κύπρο Μερικές ακόμα από πρόσφατο meeting του vwclub cyprus:
  4. 6 χρόνια για να ολοκληρωθεί...αλλά άξιζε
  5. Tornado

    Corrado Abs

    Δυστυχώς είμαι από Κύπρο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω (να σε παραπέμψω κάπου). Είμαι σίγουρος ότι κάποιος από το forum θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Εμείς στην Κύπρο είμαστε μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού τα άτομα με Corrado, αλλά τα φτιάχνουμε μόνοι μας, βοηθώντας ο ένας τον άλλο. Για να καταλάβεις στην πόλη που είμαι υπάρχουν (τουλάχιστον) 10, τα πέντε απ'τα οποία τα έχει ο κολλητός μου
  6. Συμφωνω και επαυξανω για τον bar-tek (Mario). Όλα τα εξαρτήματα και κιτ βελτίωσης τα πήρα από αυτόν, ως επίσης και τον ARZ-Tuning (Marko) αν και οι τιμές του έχουν αυξηθεί λίγο τώρα τελευταία.
  7. Tornado

    Corrado Abs

    Σε όλα τα Corrado από το 88-92 (κατ'ακρίβεια τέλος του '91) το ABS ήταν έξτρα και έπρεπε να παραγγελθεί. Έπειτα, σε όλα τα μοντέλα 92-95 (ουστιαστικα με την παρουσίαση της έκδοσης του VR6) ήταν στον βασικό εξοπλισμό. Στην Αμερική συνηθίζουν να απενεργοποιούν/διαγράφουν εντελώς το ABS (btw, το ABS είναι "γνωστό" πρόβλημα των Corrado, όπως τα ηλ. παράθυρα, ηλιοροφή κλπ).
  8. Γεια χαρά σε όλους Σημειώστε ακόμη ένα κάτοχο Corrado, αυτή τη φορά από Κύπρο...περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν.
  9. Tornado

    2009 look

    How my 'Rado is during the 2009 season
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.