Jump to content

golfakiasGTI

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by golfakiasGTI

  1. Γνωριζει κανεις επιλογες στην αναρτηση για να μεγαλωσει η αποσταση απο το εδαφος για το GOLF V ? για ηπιες διαδρομες εκτος δρομου με τα καταλληλα λαστιχα... (υπαρχει περιπτωση να ταιριαζει η αναρτηση απο Tiguan η απ το νεο YETI με το οποιο εχει κοινο πατωμα? )
  2. Μην ανυσηχεις...το λαδι παντα μαυριζει...αλλα κανε μια αλλαγη λαδιων στα 7500.(+φ.λαδιου προερετικα αν θες !!!)
  3. Στα εξειδικευμενα VW υπαρχουν μηχανικαρες με ανθρωπια...χωρις να σε κοιτανε στο πορτοφολι με το παραμικρο...πηγα σημερα(πρωτη φορα)στο ZELEPO στην Μεταμορφωση (Τατοιου) για ενα AIR BAG FAULT (GOLF V GTI DSG) με εξυπειρετησε κανοντας και γενικο set up ecu ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!! περριτο να σας πω τι μου ειπαν οταν ειχα παει στον "εξιουσοδοτημενο Ρ---Η" ΜΕΤ/ΩΣΗ (ραντεβου λεφτα κτλ...παπαρολογια) ειμαι μηχανικος 12 χρονια και γνωριζω απο νοοτροπιες...λυπαμε για τους γραβατομενους κουστουμαδες... η γκλαμουρια και οι μεγαλες ταμπελες δεν κανουν απαρρετητα τα ¨"ολοκληρομενα συνεργεια"...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.