Jump to content

costas80

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About costas80

Other Info

  • Car Type
    Jetta

costas80's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα, προκαταβολικα συγνωμη στους φιλοζοους αλλα υπαρχουν μετρα: Για γατες 1) http://www.youtube.com/watch?v=pfwwGyu1W5U Για περιστερια 2)
  2. costas80

    Dsg 6

    Απο τοτε ειναι και το jetta του πατερα μου. Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει αν αφησεις το γκαζι και κατεβασεις ταχυτητα απο τα paddles μονο οταν το εχεις στο αυτοματο και γκαζονεις αποτομα. Απο 6η-4η απο 5η-3η δεν χτυπαει απλα, γινεται κυριολεκτικα σεισμος. Παιζει να το εχει παθει απο τισ πολυ συχνες αποτομες επιταχυνεις?
  3. costas80

    Dsg 6

    Καλημερα, το αμαξι το πηραμε τον Φεβρουαριο με 29000km μεταχειρισμενο. Δεν γνωριζαμε για επεκταση εγγυησης οποτε δεν καναμε κατι γι'αυτο. Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι οτι πιο εξυπνο απο οδηγηση το dsg αλλα εχω ηδη φοβηθει και μαλλον ξεχναω το αυτοματο και απο τα προβληματα που βλεπω εδω ξεχναω και την vw. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, μου εκανες την καρδια περιβολι. Υπαρχει κανενας αλλος με αυτο το προβλημα?
  4. costas80

    Dsg 6

    Στην KARENTA με εστειλε ο GIKAS, εκει μου περασαν καινουριο προγραμμα αλλα δεν ειδα φως. Το θεμα ειναι οτι τον Απριλιο βγηκε απο την εγγυηση και εχω φρικαρει. Μαλλον αλλαγη εγκεφαλου θα χρειαστει! Γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει? Παντως ειλικρινα, ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ! Βλεπω vw και τρεχω. Στις 40.000klm αλλαξε και κλαπε του TURBO μαζι με κατι αλλους αισθητηρες = 400¤. Αυτο το βλεπω να πηγαινει κανενα 800¤.
  5. costas80

    Dsg 6

    ΖΕΣΤΟ???? ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙ! ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ! ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ! ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ PADLES! ΕΧΩ ΠΑΕΙ GIKA ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΠΤ! ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο GIKAS ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ! ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ DSG6 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ VW ΛΟΓΟ ΤΟΥ DSG ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΗΔΗ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ! ΜΕ ΤΟ JETTA ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ VW!
  6. costas80

    Dsg 6

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ DSG6 ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ JETTA TSI 140PS ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ MANUAL ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ! ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ DSG6 ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ JETTA TSI 140PS ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ. ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Το θεμα μετακινηθηκε εδω στην κατηγορια Bora/Jetta Αν θελεις γραφε με μικρους ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις. Ευχαριστω.
  8. παιδια καλησπερα, μου εχετε μαυρισει την καρδια με το dsg7. ημουν ετοιμοσ για golf αλλα δεν το βλεπω. πριν απο εναν μηνα αρχισε τα προβληματα το dsg6 στο jetta του πατερα μου. ειναι το δευτερο προβλημα που βγαζει μετα απο το κλαπε του turbo. εχει κανεις προβλημα με dsg6 ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.