Jump to content

KenjiHimoura

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About KenjiHimoura

  • Birthday 01/18/1987

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

KenjiHimoura's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα παιδια.εχω 1 Πολο 2006 μοντελο το 9Ν3 με τα 101HP κ 16V.δυστυχως το συγκεκριμενο μοντελο κυκλοφορησε απο τον ιουνιο του 2006 στην ελλαδα μεχρι τον δεκεμβριο του 2006.μετα αποσυρθηκε απο οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεια λογω οτι δεν συνφερε στην εταιρια το κοστος με τα αλογα που εβγαζε το αυτοκινητο.Εντομεταξυ ειναι ο ιδιος κινιτηρας με τον 9Ν2 με τα 101.δεν ξερω ποσο εβγαινε εκεινος εμενα full extra μου βγηκε 16.900!!Στο κυριωσ θεμα τωρα.Φοραω καζανακι τελικο Remus K&N φιλτρο αερος κ Sprint booster.θελω να βαλω προγραμμα το οποιο δεν μπορω να βρω....!εστειλα μνμ στην redhotpeppers και μου ειπαν οτι δεν εχει για το δικο μ μοντελο.τι να κανω???να ρωτησω στην Revo και στην Abt??Το αλλο θεμα ειναι η εξατμιση.Ωραιος ο ηχος που εχω αλλα θελω κ λιγο παραπανω δυναμη.οποτε σκεφτομαι να κρατησω το υπαρχων καζανακι τελικο κ να βαλω ολα τα υπολοιπα.(χταποδι καταλυτη κ.τ.λ).γνωριζει καποιος ποσο θα μου κοστισουν ολα αυτα??κ εαν εχει να προτεινει και καποιον μαστορα στην θεσσαλονικη γτ ειμαι απο καβαλα κ εδω δεν εμπιστευομαι ΚΑΝΕΝΑΝ.
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.4 16V ΜΕ ΤΑ 101HP.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΧΩ 1 POLO 9N3 2006 ΜΟΝΤΕΛΟ.ΦΟΡΑΩ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΤΗΣ Κ&Ν ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΕΛΙΚΟ REMUS Κ SPRINT BOOSTER.Η ΕΡΩΤΗΣΗ Μ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η ΓΙΑ ΑΒΤ Η REVO.ΠΟΙΟ ΘΑ Μ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.