Jump to content

myth0s

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About myth0s

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

myth0s's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ παιδια για την απαντηση. Δεν ξερω πως να τσεκαρω την εκδοση που εχω οποτε φανταζομαι αν ειμαι η εκδοση 4 θα το αναβαθμισω στην 5...αλλα ναι απογοητευτικα γενικα με τους χαρτες, δεν περιμενα να ειναι τοσο αδυναμοι..
  2. Γεια σας, Ηθελα να σας ρωτησω εδω που σιγουρα καποιος θα ξερει για τους χαρτες που ερχονται μαζι με το εργοστασιακο GPS της VW. Γιατι ειναι τοσο κακοι ? Δηλαδη περα απο τιν Αθηνα δεν υπαρχει σχεδον τιποτα αλλο στον χαρτη. Εδω μεχρι τον Βολο πηγα και δεν τον ειχε καλα καλα. Μηπως ξερει κανεις αν εχει βγει καποια αναβαθμηση για τους χαρτες προσφατα? Παρελαβα το αυτοκινητο τελη Μαιου αν βοηθαει αυτο αλλα δεν ξερω ποιο βερσιον του λογισμικου εχω. Απλως ξερω οτι εκτος απο Αθηνα που και εκει δεν εχει τρομερη καληψη ειναι κατω του μετριου οι χαρτες που ειναι φορτομενοι. Ευχαριστω και παλι για τιν βοηθεια!!
  3. Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις και για το καλοσορισμα. Εχετε δικιο, δεν θα επρεπε να το ειχα βαλει τοσο νωρις μεσα αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα επαιρνε τοσο καιρο ομολογουμενος... Ειχε σπασει και το πλαστικο του θολου πανω απο το λαστιχο και εβρισκε στο λαστιχο σε σαμαρακια και λακουβες, οποτε το πηγα μεσα γιατι δεν ηθελα να το χρησημοποιω μιν κανω και ζημια στα λαστιχα. Παντως εμαθα το μαθημα μου τωρα και θα ρωταω πριν το παω . Ευχαριστω παρα πολυ!!
  4. Γεια σας! Ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ αλλα διαβαζω αρκετα τακτικα απο τοτε που αγορασα ενα GOLF VI Highline 160ps τον περασμενο Μαιο. Πριν απο μια εβδομαδα ακριβως πηγα το αυτοκινητο μου στιν αντιπροσωπεια απο την οποια το αγορασα γιατι μου το ειχανε χτυπισει ενω το ειχα παρκαρισμενο πανω απο το μπροστα δεξια λαστιχο. Ειχα χτυπηματα στον καθρεφτη (επρεπε να τον χαναβαψουνε),και να αντικαταστισουνε το φτερο και να βαψουνε το νεο φτερο (το οποιο δεν ειχανε και επρεπε να παραγκειλουνε μου ειπανε). Δεν ειχα ρωτησει ποσο καιρο θα επαιρνε να φτιαχτει αυτο γιατι δεν περιμενα να επερνε πανω απο 2-3 μερες. Εχει περασει ηδη μια εβδομαδα, και απο οτι μου λενε παω για το τελος αυτης της εβδομαδας, αρα γυρω στις 10 μερες στο συνολο. Δυστυχως γενικα ειμαι ακομα απειρος με αυτα τα πραγματα γιατι ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο και γενικα δεν θελω να ειμαι υπερβολικος σε αυτα που ζηταω, αλλα δεν θελω και να με δουλευουν. Καταληγω στιν ερωτηση μου που θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειναι λογικο ναι παιρνει τοσο καιρο? Δηλαδη αν ηταν κατι πιο σοβαρο ποσο καιρο παιρνει να παρει καποιος το αυτοκινητο του πισω? Δεν μου δινουνε και αυτοκινητο αντικαταστασης γιατι δεν δινει η εταιρεια σε περιπτωση ζημιας φανοποιειου και αρα θα ειμαι και 10 μερες χωρις αυτοκινητο... Συγχωρεστε μου αν εχω βαλει το ποστ σε λαθος μερος. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.