Jump to content

apos77

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About apos77

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

apos77's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν τους ειπες τιποτα μπας και φιλοτιμηθουνε και στο φτιαξουνε?Εγω τους ψιλοφωναξα λιγακι και μου ειπανε οτι θα το αναλαβουνε αυτοι να το διορθωσουνε.Απο λογια και βολτες στην αντιπροσωπεια χωρτασαμε ....και το δικιο σου δε το βρισκεις πουθενα ποια...Να ειμαστε καλα εμεις να τραβαμε κουπι !!!!
  2. Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλοριζικα,δυστυχως δεν ειναι τα καταλοιπα απο το κερι ,ειναι μικρουλες γρατζουνιες ,προσπαθησα να καθαρισω προσεχτικα με πανακι μαλακο και νερο ενα σημειο αλλα τζιφος.Οι γρατζουνιες παραμενουνε εκει ...Λογικα θα χρειαστει καποιο ειδος τριπσιμο με αλλοιφαδωρο καιμετα παλι κερωμα φανταζομαι...Αλλα,αλλα τα χερια του ελληνα φαναρτζη και αλλα του εργοστασιου της VW.Ειδωμεν!!! Και το καλυτερο στο τελος!!!Μου λεει ο πωλητης,μη ξυσεις το κερι με το νυχι σου γιατι θα κανεις γρατζουνια.....Τι να του πεις !!!!!
  3. Μολις σημερα παρελαβα το ολοκαινουργιο golf tsi 122hp χρωματος μαυρο απο τον Pazaropoulo.Ειμαι ενας απο τους τυχερους ατυχους που ειχαμε εξοφλησει το αμαξι μας και αναγκαστηκαμε να περιμενουμε να τα βρουνε οι 2 εταιρειες Cosmocar-Pazaropoulos για να τα παραλαβουμε.Τελος καλο ολα καλα με την παραλαβη ,ολα οκ και δωρο το πρωτο service στα 15.000 km.Οταν πηγα να το παραλαβω το κοιταξα καλα καλα για τυχον χοντρα χτυπηματα ,μεγαλες γρατζουνιες βρωμα στο σαλονι κ.λ.π..Εξωτερικα ειχε ενα μικρο θαμπωμα ολο το αμαξι αλλα μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι απο το κερι και να μην ανησυχω ,με το πρωτο δευτερο πλυσιμο θα ειναι οκ.Το καταπια και αυτο και μπηκα στο αμαξι για το σπιτι.Οταν εφτασα με το καλο στο σπιτι εβαλα το αμαξι στον ηλιο να δω ακριβως αν ητανε το κερι η κατι αλλο.Προς μεγαλη μου απογοητευση ειδα οτι ολο τα αμαξι ειναι γεματο μικρες γρατζουνιες μαλλον επειδη καποιος εξυπνακιας προσπαθησε να το καθαρισει απο το χωμα που ειχε προφανως πανω του στο υποτιθεμενο σκεπαστο (χαχα) γκαραζ που διαθετουν οι εισαγωγικες εταιρειες.Και φανταστειτε στο ολοκαινουργιο μαυρο χρωμα τι ωραιες που φαινονται οι εκατομμυρια μικρες κυκλικες γραμουλες.....Τους παιρνω επιτοπου τηλεφωνο να τους ενημερωσω και μου ειπανε να περιμενω μεχρι την τριτη 6 απριλιου για να μου δωσουνε λυση στο προβλημα.Οποιος ξερει να μου προτεινει λυση σ αυτο το προβλημα καλοδεχουμενος.Φοβαμαι για τα χειροτερα απο τον ελληνα φαναρτζη του παζαροπουλου!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.