Jump to content

mitroudimitris

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About mitroudimitris

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

mitroudimitris's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ευχαριστω πολυ και να εισαι σιγουρος, μιας και ειμαι τις γνωμης οτι ολοι εδω στο φορουμ απλα συζηταμε για να μαθαινουμε και να βρισκουμε, οτι ολα πρεπει να βγαινουν στη φορα και καλα και ασχημα γιατι μονο ετσι εξιλησομαστε - μαθαινουμε και τελικα προστατευόμαστε (ή μαθενουμε οτι την πατησαμε!!) οι συμπαθειες δεν εξηπυρετουν κανεναν μας!
  2. ζητω συγγνωμη εχετε δικαιο απλος ηθελα να πω την γνωμη μου επειδη εμεινα ευχαριστιμενος, και πριν λιγες μερες εψαχνα να βρω κατι παρομοιο για να προσανατολιστω. ισως βοηθησω καποιον ή να τον παρω και στο λαιμο μου δεν ξερω ας κρινει ο κοσμος. απλα ηθελα κατι που να προσδιδει αυτο που πηρα. οσο για τα 3 Post ομολογο οτι δεν ξερω απο club το πρωτο μου ειναι και απλα δεν μπορουσα να δω αυτα που εγραφα, και δεν ηξερα και που ακριβως να το βαλω για να ειμαι εντος θεματος. (τους etuners απο το club τουσ εμαθα καθως κοιτουσα απλα ηθελα καποια παραπανω αναλυση) Δεν θα ξαναγινει δεν θελω παρεξηγησεις ευχαριστω.
  3. καλησπερα και απο την ιστιαια ευβοιας, επειδη πολλοι εισαστε στο διλλημα που ειχα πριν μερικες μερες θα ηθελα να σας πω τα κατωθι: επικοινωνησα με των κριτωνα απο etuners και πηγα το tsi μου για φιλτρο προγραμμ (500euro) και εξατμ. Αποτελεσμα με λιγοτερα money απ τα συμφωνηθησα εστω και 30euro και ενα καινουριο tsi 215+ με 260nm ροπη απτην ωρα που παταω γκαζι μεχρι τον κοφτη (αν δεν ανεβασουν το διαγραμμα θα το κανω εγω επωνυμα)δεν ειναι λιγα!! Χωρια το οτι μου αλλαξαν σκαστρα (οχι κατι το δυσκολο αλλα πολλοι δεν ξερουν και τα παιδια δεν ειναι υποχρεωμενα για τετοια θεματα, αλλα το κανουν γιατι σε σεβοντε και αγαπανε πανω απ όλα αυτό που κανουν) και κατι errors που εσβησαν απταμαξι μου και με πληρη υποστιριξη στο παρον και στο μελλον για μια διωρθωση σε περιπτωση που αλλάξω κατι στο μοτερ ή θελήσω να ξαναβαλω το μαμα προγραμμ. (λεμε τωρα) και χωρις καμια επιπλεον επιβαρινση για τα παραπανω, πηρα ενα αμαξι ΧΑΡΤΙ!! υποσχονται και πραγματοποιουν. Εντυπωση μου έκανε και οτι 2μερες μετα με πήρε ο ιδιος γιανα με ρωτησει αν ειναι ολα καλα ειμαι ευχαριστημενος κτλ. Απλα ήμουν διστακτικος στην αρχη και κατι που επαθα ηθελα να το μοιραστω στο club. Μακαρι αλλοι και με καλυτερες εμπειρες και προσφορες να τις μοιραστουν γιατι ατομα που δεν εχουν την πολυτελεια χρονου λογο δουλειας, απο μακρια θα ηθελαν κατι τετοιο. mitroudimitris@yahoo.com γιατι τα καλα πραγματα καλο ειναι να λεγονται επωνυμα!! ευχαριστω το club και τους e tuners.
  4. καλησπερα και απο την ιστιαια ευβοιας, επειδη πολλοι εισαστε στο διλλημα που ειχα πριν μερικες μερες θα ηθελα να σας πω τα κατωθι: επικοινωνησα με των κριτωνα απο etuners και πηγα το tsi μου για φιλτρο προγραμμ (500euro) και εξατμ. Αποτελεσμα με λιγοτερα money απ τα συμφωνηθησα εστω και 30euro και ενα καινουριο tsi 218+ με 260nm ροπη απτην ωρα που παταω γκαζι μεχρι τον κοφτη (αν δεν ανεβασουν το διαγραμμα θα το κανω εγω επωνυμα)δεν ειναι λιγα!! Χωρια το οτι μου αλλαξαν σκαστρα (οχι κατι το δυσκολο αλλα πολλοι δεν ξερουν και τα παιδια δεν ειναι υποχρεωμενα για τετοια θεματα, αλλα το κανουν γιατι σε σεβοντε και αγαπανε πανω απ όλα αυτό που κανουν) και κατι errors που εσβησαν απταμαξι μου και με πληρη υποστιριξη στο παρον και στο μελλον για μια διωρθωση σε περιπτωση που αλλάξω κατι στο μοτερ ή θελήσω να ξαναβαλω το μαμα προγραμμ. (λεμε τωρα) και χωρις καμια επιπλεον επιβαρινση για τα παραπανω, πηρα ενα αμαξι ΧΑΡΤΙ!! υποσχονται και πραγματοποιουν. Εντυπωση μου έκανε και οτι 2μερες μετα με πήρε ο ιδιος γιανα με ρωτησει αν ειναι ολα καλα ειμαι ευχαριστημενος κτλ. Απλα ήμουν διστακτικος στην αρχη και κατι που επαθα ηθελα να το μοιραστω στο club. Μακαρι αλλοι και με καλυτερες εμπειρες και προσφορες να τις μοιραστουν γιατι ατομα που δεν εχουν την πολυτελεια χρονου λογο δουλειας, απο μακρια θα ηθελαν κατι τετοιο. mitroudimitris@yahoo.com γιατι τα καλα πραγματα καλο ειναι να λεγονται επωνυμα!! ευχαριστω το club και τους e tuners. μαγκες δεν κανω διαφημηση απλα τα club ειναι για να βγαζουν καποια ακρη και καποια ατομα που δεν πολυ ασχολουντε βοηθηστε και εσεις με τις εμπειριες σας
  5. kalespera se olous exw to tsi1.4 kai exw 46000km kai den mou exei vgalei tpt! mipws mou exei vgalei alla egw koimame kai den exw parei xampari? pou ta vlepete? sto pinaka den exw tpt tamaksi travaei mia xara oute akouw tpt.
  6. oi e tuners to pane to tsi mono programma to pane 200+ eimai katoxos tsi 140 leuko 3/2007 kai lew na to dokimasw! mipws exei kanenas gti 5ri trakarismeno gia dwsimo?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.