Jump to content

panos

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About panos

  • Birthday 12/01/1972

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Passat

panos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. panos

    rns315

    καλησπερα στους φιλους της VW και ειδικοτερα των PASSAT, εχω και εγω το πασατ το Β6 ετους του 2009 της εκδοσης σπορτλαιν με το απλο τριακτινο τιμονι χωρις τις λειτουργιες τηλεφωνου κτλ... καθως και το απλο συστημα με το radio cd που εδινε η αντιπροσωπεια, τωρα θελω να αναβαθμισω το συστημα και βρηκα αυτο <http://www.ebay.ie/itm/NEW-VW-RNS315-BLUETOOTH-Golf-Passat-CC-Polo-Tiguan-Jetta-Touran-Caddy-navigation-/263143374271?hash=item3d44913dbf:g:GW0AAOSwBahVGCur> να το αγορασω? η θα μου μεινει αμανατι γιατι μπορει να χρειαζομαι και ενα σωρο αλλα εξαρτηματα οπως φυσες ανταπτορες ηχεια η δεν ξερω τι αλλο , Θελω να το κανω χρηση για το GPS και για ανοικτη ακροαση με το τηλεφωνο,επισης θεωρω οτι η τιμη του ειναι καλη για καινουριο
  2. δυστιχως οι κλειδαριες το σετ κοστιζει 290 και τα περαστικα 190 τα κλεφτρονια δεν πηραν ουτε 1 εθρο αλλα η αντιπροσωπεια ολα τα φρανγκα
  3. οκ ξερεις ποσο μπορει να κοστισει? οκ ξερεις ποσο μπορει να κοστισει?
  4. καλισπερα φιλοι μου μου εχουν κλεψει το κλειδι του πασσατ 1400 τσι του 2008 μοδελο τι μπορω να κανω τωρα με το μικροτερο κοστος για να μην μπορουν να μου κλεψουν το αυτοκινητο? μονη λυση ειναι η αντιπροσωπεια ? η μπορω να αλλψω κλειδια και εξω? (το δευτερο κλειδι με κατι κωδικους το εχω)
  5. ευχαριστω πολυ παιδια για την συμβουλη θα τον ρωτησω πρωτα μηπως γινεται με καμια αλοιφη
  6. καλησπερα στουσ φιλους σημερα το σαηνη τα καταφερα και ακουμπησα το πλαινο του προφυλακτηρα μου καθως και το φτερο και λιγο τα εξησα τωρα φαινονται καμια 5-6 ασπρες,γραμμες νομιζω οτι δεν θελει βαψιμο γνωριζεται κανενα τροπο η κανενα συνεργειο εδω στη θεσσαλονικη που να μπορει να το διορθωσει?
  7. has not set their status

  8. has not set their status

  9. απο που το πηρες και ποσο? δεν σε χαλαει ο λευκος φωτισμος των κουμπιων του ζενεκ, με το υπολοιπο του αυτοκινητου που εχει κοκκινο με μπλε φωτισμο?
  10. ναι μακρομ με IGO8 και υποστηρηξε οτι ειναι καλυτερο απο το ζενεκ εχει επισης ανεμηστηρακι απο πισω και αλουμινιου καπακι για την επαγωγη της θερμοτητας πραγμα που κανει την διαφορα ειδικα το καλοκαιρι οταν κυριωσ τα τσενγκ τσανγκ οπως τα ονομασε γελωντας κολλανε ειναι ιταλικο κατασκευαζεται στην κινα και η τιμη του ανερχεται στα 950 ευρωπουλα
  11. τι μπορει να θελει ενας απαιτητικος δηλαδη που δεν το παρεχει? και ο φωτισμος του ομως ειναι λευκος? αγαπητε ΝΙΚΟ πηγα σε αυτον που μου συστησες ο οποιος μου πασαρει το MACROM εχεις υποψη σου για αυτο το συστημα?
  12. ok thanks. Εκτος απο τα επωνυμα μοντελα εχει δοκιμασει κανεις απο τα φθηνα κινεζικα των 500-800ευρω να μου πει οτι εβαλε και αν ειναι ευχαριστημενος, γιατι πολλες φορες το ακριβο δεν σημαινει απαραιτητα και το καλο(πχ...πολλοι ελληναρες εμποροι παιρνουν τα ιδια τα κινεζικα και τα βαφτιζουν ιαπωνεζικα κτλ κτλ και πωλουν γιαλαντζη ποιοτητα)
  13. ειδα τα pionner αλλα με χαλλαει η μοστρα τους(τα κουμπια στα αριστερα και το περιβλημα) και η μικρη οθονη.Στο ζενεκ τι δεν σε ικανοποιησε? οtαν αναφερεις car pc τι εννοεις?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.