Jump to content

nikos scirocco

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About nikos scirocco

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

nikos scirocco's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. gia eisai o sidonistis tis kozanis gia tin ekdromi sto metsobo ??? thelw na erthw kai egw pws mporoyme na sinenoithoyme??

  2. sori lathos o nanos einai

  3. gia eisai o sidonistis tis kozanis gia tin ekdromi sto metsobo ??? thelw na erthw kai egw pws mporoyme na sinenoithoyme?

  4. Για σας παιδιά και από εμένα είμαι καινούριος στο κλαμπ. έχω αγοράσει και εγώ ένα scirocco! Όσο αφορά για τις ζάντες παρήγγειλα μαζί δυο scirocco ένα με ζάντες interlagos 18 και ένα με της 17 για τον κολητό μου επειδή έλειπε σχεδόν για δυο μήνες τα παρέλαβα και τα οδήγησα και τα δυο εγώ!!! Σαν τρανταγμους στις λακκούβες είναι ακριβός η ίδια το ένα με 45 προφίλ με 225 φάρδος και το άλλο με 40 προφίλ με 235 φάρδος! ( μεγαλύτερο φάρδος άρα μεγαλύτερη επιφάνια απόσβεσης της λακκούβας . Όσον αφορά θέμα ομορφιάς το 18 δίνει ρεσιτάλ ένα μαγαζί ολόκληρο κόλλησε στην βιτρίνα και χάζευε το αμάξι με την ζάντα την 18!!! Όσο αφορά θέμα κόστους των ελαστικών η τιμή είναι 100 με 130 εύρο πιο ακριβή από τα 17 Αλά το κυριότερο είναι επειδή το αυτοκίνητο έχει πολλά άλογα και ροπή θέλει και ένα φαρδύ ελαστικό να το κρατάει που είναι το σημαντικότερο δεν μπορεί να παίρνουμε ένα αυτοκίνητο με 177 άλογα δυναμομετρημένα και σκεφτόμαστε το κόστος τον ελαστικών!!! Αν είναι να πάμε να βάλουμε 15 που έχουν 350 ευρό Εδώ και με την 18 και σπινάρει !!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.