Jump to content

themelis

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About themelis

  • Birthday 01/05/1982

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αχαρνών
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car
  • Car's nickname
    leon cupra II

themelis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά mk7 gti perfomanche θα ήθελα να ξερω τη πρέπει να προσέξω και αν βγάζουν κάποια προβλήματα μοτέρ σασμάν. Πριν κάτοχος Μκ5 Gti dsg 2007 και Leon Cupra 2007.
  2. Αν χαλάσει υπερθερμαίνεται το μοτέρ και πρέπει να σταματήσεις για να μην το κολήσεις. Δεν απάντησες όμως, όταν το πήγες δεν ακουγόταν η αντλία και όταν το πήρες από το συνεργείο ακουγόταν. Η πριν δεν είχες δώσει σημασία στο θόρυβο; Το ειχα ακουσει παλιοτερα μια φορα δεν το ξανακανε απο τοτε. Οταν πειγα να το παρω το εκανε και ακομα το κανει. Ξερει κανεις που να το παω να μην πληρωσω και πολλα? Και μια που θα αλλαξω ντρομπα να αλλαξω και ιμαντες. Κανενα συνεργιο που να γνωστης πανω στα vw?
  3. Ειναι αντλια νερου τελικα το ακουσε μηχανικος οτι ακουγεται απο εκει απλα δεν εχω χρηματα να την αλαξω αμεσα μου τα εφαγε ολλα το mechatronic! Αμα χαλασει τελιος παθενει ζημια το μοτερ?
  4. Καλησπερα σας, Μετα απο καιρο πηρα επιτελους το αμαξι πληρωσα τα 1700 και το παρελαβα. Μολις μου το φερνουν να μου το παραδοσουνε σαν να ακουγα ενα περιεργο θορυβο απο το μοτερ ανοιγω το καπο και ακουγοτανε απο την μερια που ειναι οι ημαντες τους φωναζω και μου λενε οτι ακογεται απο την αντλια νερου και οτι καλο ειναι να την αλαξουμε!ημηρτον πια εχω τρελαθει. Δωστε μου αγαπητη φιλη τα φωτα σας πρεπει αμεσα να γινει αλαγει?Ειναι επικυνδινο να το αφησω? Αν ναι να αλαξω και ημαντες?κοστος?εχω 69000χλμ. Εχω απευδησει πια.
  5. Δεν το ξερουνε οτι ειναι βελτιωμενο! Δεν καλυπτουν στειλαμε και mail Γερμανια. Και ειδα και την απαντηση με τα ματια μου
  6. Καλησπερα παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας! Δεν υπαρχει καμια καλυψη στην Ευρωπη για το dsg δυστηχως! Στην Αμερικη δινουν 160χλμ εγγυηση και στην Ιαπονια και στην κορεα! Το κοστος ειναι 1890 mechatronic 150 λαδια dsg 20 φιλτρο + εργασια. Αμα παθει ζημια το σασμαν (μακρια απο μας) ειναι 6800 και 4800 αμα στειλεις το χαλασμενο. Τελικα η τελικη τιμη που μου κανανε για ολα ειναι 1700 (mechatronic λαδια φιλτρο εργασια). Το ανταλακτικο κανει δυο εβδομαδες να ερθει! Οσο για το dsg αντεχει μεχρι 40 κιλα απο την μανα του μετα κοβεται ηλεκτρονικα.Τον δικο μου δεν τον ειχα φλασαρει ητανε μαμα! Πληροφοριακα μετα υπαρχει και το φλασαρισμα στον εγκεφαλο του dsg: 1 Για γρηγοροτερες αλαγες! 2 Για κ04 set up 4500rpm launch control! 3 Βγαινει ο περιοριστεις ροπης και σου παει στα 50 κιλα. Το Mechatronic δεν καιγεται απο την ροπη!Δεν ειναι γραναζι που πιεζετε και μπορει να σπασει η να το κουρεψεις ουτε δισκο πλατο να πατιναρει η να σπασει! Ειναι εγφεφαλος μια ηλεκτρονικη συσκευη δεχεται και δινει εντολες δεν δεχεται πιεση! Δυστηχως οσο τελια οδικη απολαυση εχει το dsg τοσο βαθια βαζεις την τσεπη αν παθει κατι. Ζητω συγνωμη για το μεγαλο topic. Αποστολος
  7. Τελικα οι Γερμανοι δεν καλυπτουν τιποτα!!!!!!!!!! Πρεπει να πληρωσω 1800.ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ! Το αμαξι φοραει v-flow εισαγωγη/downpipe 76.1mm/hjs καταλυτη 200cpsi/giac stage 2. 268hp 39nm. Ενα χρονο το εχω ετσι πολυ ευχαριστημενος χωρις κανενα προβλημα.
  8. GOLF GTI DSG 06-2006 68740χλμ. Στα 55000χλμ αλλαξα τα λαδια του dsg.
  9. Μου ειπαν οτι ειναι το mechatronic κοστος 1800 ευρο + 200 ευρο εργασια.Δεν ειναι πολλα τα χρηματα?Και μου ειπαν επισης οτι στειλανε μαιλ στη Γερμανια μηπως μου κανουνε καμια εκπτωση.
  10. Καλησπερα τελικα μου ειπαν οτι ειναι το MECHATRONIC και οτι το κοστος ειναι 1800ευρο παραγγελια απο Γερμανια.Το κοστος ειναι μεγαλο εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υπαρχει καποια αλλη λυση?
  11. Αν ειναι η πιεση λαδιου του κιβωτιου? Τι ειναι το κοστος?
  12. Ναι ειναι εκτος.
  13. Καλησπερα σας, Θα ηθελα την βοηθεια σας. Σημερα το πρωι εντελως ξαφνικα καθως οδηγουσα σταματαω στην διασταυρωση και ενω πηγα να ξανα ξεκινησω το κιβωτιο ηταν στη θεση Drive ηταν σαν να εχω νεκρα ανεβαζε στροφες και δεν κουνιοταν καθολου και στο καντραν αναβοσβηνε το κιβωτιο.Καταβενοντας κατω για να το σπροξω το αυτοκινητο δεν κινιοταν ηταν σαν να εχει ταχυτητα μεσα ειχαν μπλοκαρει οι τροχοι.Το πηγαμε σε συνεργειο το βαλαμε σε διαγνωστικο και εδειξε σφαλμα οτι πρεπει να του κανουμε τις βασικες ρυθμισεις δοκιμασαμε να τις κανουμε αλλα δεν τις δεχοταν ελεγε not aveliable δεν βρηκαμε ακρη!Και τελικα κατεληξα να το παω στην αντιπροσωπια και θα μου δοσουν αυριο απαντηση τι βλαβη εχει. Παρακαλω πολυ θα ηθελα την γνωμη σας αν γνωριζετε, ποια μπορει να είναι η βλαβη; και αν γνωρίζετε το κοστος της. Ευχαριστω πολυ!
  14. Παρακαλω βοηθηστε με στο ρελαντι τρεμει ολλο το αμαξι και αναβοκατεβαζει στροφες. Μολις παταω γκαζι ειναι μια χαρα.
  15. Με το προγραμα δουλευει εδω και καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα. Χτες μου το εκανε ξαφνικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.