Jump to content

johnsgou

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About johnsgou

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johnsgou's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕΛΑ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
  2. ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ?
  3. ΣΤΟ MANUAL TOY MkV GTI ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ TOY MFD ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΠΙΣΘΕΝ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ?
  4. Σε ένα προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα, με πηγή Pioneer, και έβαλα iPod adaptor, ο χειρισμός μέσω της πηγής ήταν πολύ δύσκολος και βαρετός. Για να πας από το Α στο Τ π.χ έπρεπε να κανεις πολύ υπομονή. Έτσι είχα καταλήξει να επιλέγω το άλμπουμ που ήθελα, να πατάω play και μετά να συνδεω το iPod με την πηγή. Συμφωνώ οτι με αυτή την σύνδεση φορτίζεται το iPod, αλλα με τέτοια μπαταρία που διαθέτει δεν νομίζω οτι εύκολα μένει κάποιος από μπαταρία. Στο κάτω κάτω με €10 μπορείς να αγοράσεις φορτιστή αυτοκινήτου. Έτσι εγώ αποφάσησα να ψάξω για το δικό μου RCD300 έναν αντάπτορα με line in(το λεγόμενο AUX). Η λύση που θεώρησα ως πιο συμφέρουσα ειναι το "Connects 2" ( http://www.connects2.com/c2search.aspx?catID=4&Page=3). Κάντε ένα search και θα το βρείτε πολύ φτηνά από εξωτερικό (€30-€40). Χρήσιμες οδηγίες για τον τρόπο που θα "ανοίξετε" το την κονσόλα ωστε να το τοποθετήσετε μπορείτε να βρείτε εδω ( http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=4084743) Όποιος το προσπαθήσει να προσέξει να μην κουμπώσει απλά την φίσα πίσω από το RCD300, αλλά να ξεκουμπώσει όλο το πλάισιο που κρατάει τις φίσες, ανασηκώνοντας την "μανιβέλα" που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Α! και προσοχή με τα μικρά μεταλλικά clips του πλαισίου του στερεοφωνικού και των χειριστιρίων του κλιματισμού. Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα μείνουν μερικά στην κονσόλα. Με λίγη κόλλα στιγμής διορθώνεται όμως.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.