Jump to content

fosmpa

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About fosmpa

  • Birthday 02/15/1988

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N
  • Car's nickname
    Σαπακλακατος

fosmpa's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα παιδες... εδω και λιγες μερες με κυνηγαει γκαντεμια και πεφτει πανω στο αμαξι μου... εχω ενα polo classic 6k (sedan) και μεχρι πριν λιγες μερες ανεβαζε θερμοκρασια σαν τρελο... το πηγα στον μαστορα (ο θεος να τον κανει μαστορα) και μου ειπε οτι η ασφαλεια εκαψε τον θερμοστατη. η λυση που μου εδωσε ηταν να μου βγαλει το θερμοστατη και αφησε το βεντιλατερ να λειτουργει αποτε θελει... σημερα μετα απο 15 λεπτα λειτουργειας του αυτοκινητου ειδα να ανεβαζει θερμοκρασια σαν τρελο.. εκανα δεξια, ανοιγω το καπο και βλεπω να βγαζει καπνους το βεντιλατερ και να γυρναει πολυ αργα... το παω στο ''μαστορα'' και μου λεει: '' το βεντιλατερ μας τελειωσε, βρες καποιον και ενα ανταλλακτικο να στο αλλαξουν'' ερωτησεις: α)ποσο παει ενα βεντιλατερ? β)ποιος μου κανει την αλλαγη? μπορω να το κανω μονος? γ)γνωριζει κανενας κανενα καλο συνεργειο αγια παρασκευη? (θελω να φυγω απο αυτον που εχω τωρα)
  2. ναι αλλαξα και κολλαρο την ιδια μερα με τον θερμοστατη το βεντλατερ δεν δουλευει σαν να μην περνει ρευμα..... διοτι πριν σβησω την μηχανη την πρωτη φορα με το που κουνησα τα καλωδια αρχισε να δουλευει.
  3. τον αλλαξα πριν κανα 4μηνο
  4. καλησπερα παιδες!!! εχω θεμα σοβαρο..... εχω ενα 6k polo classic και ενω εχθες που το οδηγουσα ολη μερα δεν επαθε τιποτα... σημερα το απογευμα στην αποσατση αγια παρασκευη χαλανδρι το αμαξι βαρεσε κοκκινα στην θερμοκρασια... εκανα δεξια και ανοιξα το καπο, βεντιλατερ off κουνισα λιγο τα καλωδιακια του και πηρε μπρος... ειπα ας το παρκαρω να παμε να πιουμε κανα καφε μεχρι να κρυωσει... μετα απο κανα 2ωρο γυρναω στο αμαξι, πουθενα νερο... προσθετο 2 μπουκαλια νερο 1,5λιτρο και ξεκιναμε... σε δεθτερα θερμοκρασια στους 90 και συνεχιζε, το βεντιλατερ πουθενα... κανω δεξια τσεκαρω τα βυσματα τιποτα, τα βγαζω τα καθαριζω παλι τιποτα.... τι παιζει???? χρειαζομαι το αμαξι αυριο σαν τρελος (ξεκιναω στην νεα μου δουλεια) και δεν εχω χρονο να βρω συνεργειο καινουριο (ο παλιοσ μου μηχανικος μου την εφερε πισωπλατα και τον σταματησα) και να το παω το πρωι....
  5. θα παρω κανα 2 ακομα τηλεφωνα αυριο για να δω τιμες αλλα μαλλον με εχεις σωσει... ευχαριστω πολυ φιλαρακι να εισαι καλα!!!
  6. απο αθηνα ειμαι ρε φιλαρακι.... το σαιτ που μου εστειλες τι ειναι ακριβως? !@#@Ρ!@ οι κλεφτες... κοντα στα 100 ευρω το λαστιχο μου ελεγαν... αν τα παρω εγω τα λαστιχα ποσο θα μου παρουν για να τα βαλουν και να κανει και ζυγοσταθμηση? τα λαστιχα αξιζουν πως τα βλεπεις? λενε οτι εχει μαλακα μαγουλα αληθευει?
  7. καλημερα... Εχω καταλήξει στα Michelin PILOT EXALTO για να τοποθετησω στο αμαξι μου στις διαστασεις 185/60/14. Σε 3-4 μαγαζια που πηγα και ρωτησα τιμη μου ειπαν συνολικη τιμη πανω κατω 450 ευρω... πολλα δεν ειναι????? εχει βαλει κανεις απο εσας αυτα τα λαστιχα στην διαστση που εχω και εγω σε χαμηλοτερη τιμη?? εχετε καποιον να μου προτεινετε για να παω να ρωτησω τιμες?
  8. λοιπον φιλε μου capamaru ρεπο σημερα και εψαξα να βρω αυτα που μου ζητησες... 1) κωδικος του κινητηρα: WVWZZZ6KZWR570217. 2) χιλιομετρα: 137000 3) κωδικος μηχανης: APQ081547. Λαδια δεν χανει το παραφλου δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.. 4) Δεν ειμαι τυχερος πρεπει να ειναι 60 αλογα.... 5) 6ακτινες ειναι αλλα πρεπει να ειναι 14αρες...
  9. Λογο ανχους για το αμαξι ξεχαστηκα αλλα καλιο αργα παραποτε..... Καλη χρονια σας ευχομαι με υγεια και χαρα πανω απο ολα!!!!!!!! το 2010 να σας προσφερει οτι επιθυμειτε... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και συντομα capamaru θα εχεις τις απαντησεις για να με βοηθησεις (κανω 2 δουλειες και δεν εχω πολυ χρονο). Εχθες τελικα μου πηρα για δωρο (λογο γιορτης) το αμαξι και ο πωλητης με ..... διοτι ειχε ξηλωσει τα ηχεια απο μεσα και δεν μου το ειπε λεγοντας μου ''ειχε χαλασει η εργοστασιακη πηγη και την πεταξα''... θεωρησα και εγω οτι εχει ηχεια και θελω μια πηγη... πηγα και πηρα μια οταν ομως την συνδεσα δεν ακουγοταν τιποτα με αποτελεσμα να ψαχνω τον λογο, ωσπου ειδα μεσα απο τις σιτες των ηχειων οτι ελειπαν τα ηχεια.... το αμαξι εχει 6 ηχεια συνολικα θα μπορουσατε να μου πειτε τι ηχεια πρεπει να βαλω ωστε να ευχαριστιεμαι την διαδρομη (δεν με ενδιαφερει να παιζει πολυ δυνατα)?
  10. Καλησπερα και καλως σας βρηκα!!!! Την πεμπτη παω να κανω την μεταβιβαση για να παρω ενα polo classic του 1998 1.400 κυβικα. Ειναι το πρωτο μου αμαξι και ειναι σχεδον οπως το σκεφτομουνα για να κανω τα ταξιδια μου και το πηγενε ελα στην δουλεια (και τις εξοδους). Οσο και να εψαξα δεν βρηκα πολλα πραγματα (και δεν τα πολυ καταλαβα) ειπα να ρωτησω τους ειδικους... 1)που μπορω να δω τα παντα για αυτο το αμαξι? 2)Ειναι αξιοπιστο? 3)Τι πρεπει να προσεχω σε αυτο το αμαξι γενικα? 4)Ποσα αλογα ειναι? 5)θα χρειαστω λαστιχα εχετε καποια να μου προτεινετε? 6)Αυτο το 6n που βλεπω σε καθε site διπλα απο την ονομασια του τι ειναι? το ξερω σας κουρασα αλλα ως νεος σε αυτον τον τομεα μπορω να δικαιολογηθω... ευχαριστω για τον χρονο σας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.