Jump to content

haloking

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by haloking

  1. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή αν υπάρχει διαρροή μπορώ να το παρατηρήσω και μόνος μου σε αυτό το σημείο. Ευχαριστώ. Και όσο για συμπλήρωση με νερό μιλάμε για απιονισμένο σωστά;
  2. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό γιατί δεν το έχω και πολύ με τα μηχανολογικά;
  3. Καλημέρα στο forum. Ζητώ την βοήθεια σας. Είμαι κάτοχος ενός Polo 1,2Tsi Dsg7 ενός χρόνου ακριβώς. Βρίσκομαι στην επαρχία για διακοπές και παρατήρησα τυχαία ότι η στάθμη του ψυκτικού υγρού έχει κατέβει κάτω του ορίου min σχεδόν 2-3 εκατοστά. Και τώρα οι ερωτήσεις: Υπάρχει άμεσο πρόβλημα η μπορώ να περιμένω μόλις γυρίσω Αθήνα για το καθορισμένο service; Ζήτησα από συγγενή και μου έφερε από την Αθήνα ψυκτικό υγρό που γράφει επάνω G12 και με ειδικότερες ενδείξεις πάνω όπως VW/Audi - VW/Audi και Seat/Skoda - TL 774-D/F (πιστεύω αυτά είναι που μας ενδιαφέρουν καθώς υπάρχουν ενδείξεις και για άλλους τύπους αυτοκινήτων. Είναι χρώματος κόκκινο-λιλά συσκευασίας 1L, έτοιμο για χρήση όπως γράφει και αγοράστηκε από πρατήριο Aegean. Μπορώ να συμπληρώσω με αυτό; Με προβληματίζει το ότι δεν αναγράφει πουθενά το G12+ ή το G12++. (Να ανησυχώ που έπεσε η στάθμη στον 1 χρόνο; Είναι φυσιολογικό; )Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ ρωτήστε καθώς είναι το πρώτο μου post και δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να αναφέρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω σε άμεση βοήθεια τέτοιες μέρες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.