Jump to content

mihaspolo6n2

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About mihaspolo6n2

  • Birthday 08/20/1991

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

mihaspolo6n2's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΣΕ ευχαριστω πολυ για τις πλιροφοριες αλλα πχ τα uniroyal που λες ειναι καλυτερα και sportiva εχουν καποιο καλο χαρακτηριστικο μπορεις να μου το εξηγησεις
  2. Γεια σας παιδια εχω μια απορια τα λαστιχα μαρκασ sportiva ειναι ακσιολογα ι τζαμπα σιζιταω για αφτα? αξειζουν? για τεσαρον εποχον μιλαω σε πολο 6ν2 175/65/14 λιστε μοy τιν απορια ειναι σιμαντικο πρεπει να αλαξv οποσδιποτε τα λαστιχα... ευχαριστω πολυ τιμη 200 ευρο...
  3. Και μια απορια ακομα ειδα οτι εχει πισω αριστερα το κατανεμιτι τον υγρων για τα φρενα δεν χρειαζετε να αλλαξω το σερβο και τιν αντλια?Μονο σωλινακια υψηλις χρειαζεται να παρω και ντιζα για χειροφρενο.Η τεριαζι ι παλια?Ειναι με ταμπουρα πισω!!!
  4. Καταρχιν για σας.Προσφατα επιχιρισα να κανω ενα χειροφρενο σε μια κατιφορα και βγικε τελοιος λαθωσ το ολο θεμα και ανεβικα το πεζοδρομιο απο τιν αριστερι πλευρα εκτος απο οτι εσπατα τιν ζαντα και εκωψα το λαστιχο τιν αλλη μερα που πειγα να και το εκανα γιατι ι ρεζερβα δεν παλευεται διαπιστοσα οτι και ι ροδα ειναι πιο μεσα και σημερα που πιγα και εκανα σερβισ μου ειπαν οτι θελω πισω αξονα και θελω να μαθω αν ξερετε τιμη και αν τεριαζι απο gti με δισκοφρενα.
  5. στο polo 6n2 μπαινει
  6. παιδια εχο 2 μηνες το polo 6n2 και θελο να αλαξω τα μαμα τασια και ζαντες μπορω να βαλω απο πιο κανουργιο?? ταιριαζοyν απο gti 9ν? μεχρι 500 ευρω δινω.και τις διαστασεις απο το καρε αν κσερετε.ευχαριστο εκ τον προτερον..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.