Jump to content

Legend

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Legend

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

Legend's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Legend

    Audi Sports Club

    Φίλε μου raven δεν χαλάμε τίποτα και με κανένα. Έχω και συνεχίζω να κάνω φίλους απο το κλάμπ σας. Ξέρω ήδη αρκετά άτομα και βέβαια εννοείται ότι δεν χαλάμε τίποτα. Όλοι ξέρουμε ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πά8ος, απλά οι μάρκες κάνουν την σχετική διαφορα. Απο μέρους μου τουλαχιστον μια χαρά είναι το κλιμα! όλε λέμε! και επειδή το 8έμα του τόπικ είναι το Audi Sport Club να σας ενημερώσω ότι κυριακή 30/7 κάνουμε ενα πολύ καλό event στον σχοινια All day παρτυ λεμε! αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κανετε... προσέλθετε! το κυριακάτικο μπάνιο δεν το χάνετε σίγουρα!!!
  2. Legend

    Audi Sports Club

    ο videomix έκανε μια χαρά σχόλιο... άλλος δεν έκανε.... για κοιτα λιγο πιο καλα !
  3. Legend

    Audi Sports Club

    Να σου πώ ρε νικολάκη εσύ που είσαι σε 2 φόρουμ, στο 1 είσαι co admin και στο άλλο moderator έχεις παραπάνω δουλεια απο τον Δημήτρη? Ποιος έχει λιγότερη δουλεια... μάλλον? Παρακαλώ πολύ οι moderator του audi club να μην ειρωνεύονται ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τα forum members του VW Club σχετικά με τον αρι8μό των πόστ και το αν έχουν δουλεια ή όχι. Είναι κα8αρά δικό τους θέμα το πόσα πόστ 8α έχουν και ποση δουλεια έχουν. Δεν είναι δουλεια των moderator να αξιολογούν το κατα πόσο πρέπει να είναι ελευθεροι τα μέλη για να γράψουν, όπως επίσης να 8ίγουν και όλα τα υπόλοιπα μέλη που έχουν αρκετά ποστς. Παρόλη την πρόκληση, και παρόλο που είμαι απλό μέλος του κλάμπ και όχι moderator 8α σέβαστώ το VW Club και δεν 8α συνεχίσω άλλο.
  4. Legend

    Audi Sports Club

    Να στε καλα εσείς που με την αγάπη και το ενδιαφέρον σας μας κανετε και αισ8ανόμαστε πολύ όμορφα!
  5. Legend

    Audi Sports Club

    Ευχαριστούμε για τις ευχές σας, να σας ευχη8ούμε με την σειρά μας και σε εσάς την αγάπη μας σε όλη την ελλάδα και όπου υπάρχει ζωή σε αυτό το πλανήτη-ες.... Χρονια Πολλά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.