Jump to content

arloubas

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About arloubas

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

arloubas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 2 μέρες τώρα που ψάχνω δεν βρίσκω κάτι.. Δεν ξέρω και τι ακριβώς να κάνω αναζήτηση και κοιτάω στα γρήγορα γενικά ότι μου βγάζει για golf αλήθεια, ξέρουμε αν του mk5 και mk6 είναι ίδιες?
  2. Χαίρετε παίδες.. Θα χρειαστώ τα φώτα σας για ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω .. Πρόσφατα χρειάστηκε για να μεταφέρω ένα έπιπλο να βγάλω την εταζέρα του πορτμπαγκαζ προκειμένου να το χωρέσω..Έλα όμως που τώρα δεν μπορώ να βρω με τίποτα που στο καλό την άφησα.. Στην αντιπροσωπία μου ζητάν για καινούργια 180 ευρώ, πράγμα που μου φαίνεται ολίγον τι υπερβολικό... Μπορώ να προμηθευτώ απο πουθενά κάποια ιμιτασιόν ή τέλος πάντων κάποια σε μια πιο λογική τιμή ή αναγκαστικά θα στήσω το κατάλευκο ποπουδάκι μου στον αντιπρόσωπο??
  3. Α μάλιστα.. αν βάλω κάτι τέτοιο http://viewitem.eim.ebay.gr/KN_SPORTLUFTFILTER_VW_GOLF_6_SCIROCCO_III_EOS_E2014/150472283506/item θα έχει αποτελέσματα? τι συντήρηση χρειάζεται το παρόν και κάθε πότε περίπου θέλει άλλαγμα? μπορώ στο σέρβις να του πω να μην μου βάλει το προβλεπόμενο εργοστασιακό (μην το πληρώσω τζάμπα) και να του πάω ένα τέτοιο? και τέλος, το τωρινό μου φίλτρο πως μπορώ να το καθαρίσω σε περίπτωση που κυκλοφορώ χωρίς καπάκι?
  4. 1) δηλαδή δεν χαλάει το φιλτράρισμα? 2) ψάχνω μια λύση που να μην ρίχνει την απόδοση του φιλτραρίσματος αλλά να μην στοιχίζει και πολύ, όπως αντικατάσταση του εργοστασιακού φίλτρου 3) οκ το έβαλα
  5. Χαιρετώ παιδιά.. Έχω ένα θεματάκι.. Πριν λίγο έβγαλα το καπάκι απ το φιλτροκούτι και μετά από κάποιες δοκιμές φτιάχτηκα και από θέμα ήχου και από θέμα απόδοσης.. Τα ερωτήματα μου τώρα είναι.. 1. Τι προβλήματα θα έχω αν το κυκλοφορώ έτσι? 2. Υπάρχει κάποια οικονομική λύση με παρόμοια αποτελέσματα ? (κάποιο άλλο φίλτρο) 3. Αν ναι, κάποια πρόταση? (το κάρο είναι golf 6 tsi 122)
  6. οκ λοιπόν εδώ είναι τα χτυπημένα μέρη.. ελπίζω να βγαίνει ακρη.. (πιστεύεις ότι οι τιμές αντιπροσωπίας είναι ότι φτηνότερο μπορώ να βρω αυτή την στιγμή?)
  7. Γεια σας παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα.. Είμαι κάτοχος ενός golf vi και πρόσφατα είχα ένα μικρό ατύχημα όπου καταστράφηκε η πλαστική σήτα του προφυλακτήρα, το διακοσμητικό των προβολέων ομίχλης και το σήμα της vw.. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν υπάρχει κάποια σελίδα απ την οποία μπορώ να παραγγείλω τα ανταλλακτικά που χρειάζομαι (σε λογικές τιμές γιατί αυτές που μου πε ο μάστορας μου φάνηκαν "κάπως" ) .Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, μπορώ επίσης αν θέλετε να ανεβάσω και μια φοτο με σημειωμένα τα μέρη που χρειάζομαι αν δεν καταλαβαίνετε για ποια μιλάω και για όποια άλλη διευκρίνηση μην διστάσετε.. Τα φώτα σας λοιπόν
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.