Jump to content

jimjuvaras

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About jimjuvaras

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

jimjuvaras's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το αυτοκίνητο είναι το golf gt 170 ps και είναι μαμά, δεν το χαμήλωσα ,και γενικά δεν του έχω αλλάξειτίποτα .έχεις κάποιος αυτόν τον ήχο με αυτό το αμάξι?
  2. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση στο θέμα μου. Σε ότι αφορά το εσωτερικό σας μιλάω ειλικρινά σχεδόν το ξεγύμνωσα, ήθελα να αποκλίσω την περίπτωση να έχω τον θόρυβο από μέσα. Έβγαλα τα πίσω καθίσματα έβγαλα την ταζιερα ,έβγαλα τη ρεζέρβα έβγαλα όλη την πίσω πόρτα, το άφησα λαμαρίνα! πήγα συνεργείο αλλάξαμε μπαράκια κ βάσης. πραγματικά πρέπει να πω ότι όταν έχω κόσμο χτυπά λιγότερο. Έχω σκεφτεί και συζήτηση και το θέμα το ότι είναι σκληρή η ανάρτηση κ το μικρό άνοιγμα αλλά εδώ το θέμα σηκώνει πολύ ανάλυση. Το GΤΙ εχει αυτόν ήχο?. Μιλάμε για έναν ελεύθερο ήχο αρκετά ενοχλητικό σε σημείο που έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει κάπου κενό. Νομίζω ότι πρέπει να λύνεται δεν μπορεί να έχουν τέτοιο θέμα όλα τα σφιχτά αυτοκίνητα (golf 5). Λέω να αλλάξω όλη την ανάρτηση μήπως στρώση. πάντως η αντιπροσωπεία δεν δίνει λύση, και μου λένε ότι έτσι είναι .δηλαδή τώρα αυτό το έχουμε όλοι?
  3. jimjuvaras

    Golf 5 Gt

    Καλησπέρα σας, είναι η πρώτη φορά που γραφώ στο forum και δυστυχώς από την πρώτη φορά θα αναφέρω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω. Είμαι κάτοχος ενός golf 5 gt μοντέλο 07 και εδώ και 2 χρονιά παλεύω να βρω από πού προέρχεται ένας ελευθερος ήχος(γδούπος) από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου όταν αυτό περνά από την παραμικρή ανωμαλία του δρόμου. έχω αλλάξει βάσεις αμορτησερ, και τα δυο πίσω μπαράκια αλλά τίποτα. πρόσφατα οδήγησα και ένα tsi golf 5 07 ενός γνωστού και με έκπληξη ανακάλυψα τον ίδιο ήχο.Παλιότερα ειχα δοκιμασει ένα 1.6 fsi και δεν ακουγόταν τίποτα.γνωρίζει τι κανείς τι πράγμα είναι αυτό?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.