Jump to content

IOANNIS1980

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About IOANNIS1980

  • Birthday 02/07/1982

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VW car
  • Car's nickname
    ΓΚΟΛΦΑΚΟΣ

IOANNIS1980's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. φιλε επαθα παρομοιο προβλημα με το golg vi.122 ps

    χωρις καμμια αιτια τα φρενα εγιναν πετρα σε κατηφορα χωρις καμμια ενδειξη. με χειροφρενο

    σταματησα (ευτυχως πηγαινα σιγα)

    τι εγινε με την περιπτωση σου ? εμενα ακομα το ψαχνουν εδω και 5 ημερες

  2. Tα κεφαλαια τα σταματησα οπωσ βλεπεισ κ πιο πανω.οσο για το να επεμβει καποιοσ εγω ημουν αυτοσ που σε προηγουμενεσ δημοσιευσεισ σε αυτο το θεμα ειπα να μην βαλει κανεισ τιποτα απο μονοσ του και να παει στην αντιπρωσωπια αν θελει να φτιαξει κατι. φαινεται καθαρα πιστευω φιλε μου.
  3. εχεισ δικιο joop κ εγω τα ειπα ολα αυτα και μαλιστα ειπα πωσ ειδη μπορει να εχει πεθανει αρκετοσ κοσμοσ κ να μη το εχουμε παρει χαμπαρι γιατι οταν γινει το αμαξι πιτα ολα τα σωληνακια εχουν πεταχτει εξω και ο νεκροσ δεν μπορει να πειοτι δεν πιασαν τα φρενα.συμφωνησαν αλλα το αποτελεσμα ειναι ιδιο πωσ τα περιστατικα ειναι λιγα. να πασ να βαλεισ τον σφυχτυρα με τα κλιπσ που σφιγγει μεχρι ενα σημειο ο απλοσ σφιγγει πολυ παραπανω κ μπορει να κανει ζημια.αν ειναι συμβουλεψου το μηχανικο σου
  4. συμφωνω απολητα αλλα μου ειπαν πωσ για να γινει κατι τετοιο πρεπει να παρουσιαστει σε πολλα αυτοκινητα το προβλημα κ σε οχι 10-20-30 περιπτωσεισ ρε νικο δε ξερω για πιο λογω παντωσ τα μνμ σου μου εμφανιζονται μισα.οσο για τα γραματα χθεσ εμαθα οτι με τα κεφαλαια φωναζεισ κ με τα μικρα μιλασ κανονικα.
  5. μπορει να ειναι κ ετσι δε ξερω δεν ειμαι μηχανικοσ.παντωσ αυτο μου ειπαν στην αντιπροσωπια.μηπωσ αν το σφιξεισ πολυ σε συνδιασμο με τουσ κραδασμουσ.. δε ξερω.
  6. Καλησπερα.ακουστε καλα.ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΦΙΧΤΙΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.ειδικα οι κοινοι σφιχτιρεσ που μπαινουν στισ βρυσεσ.αν θελετε να βαλετε να πατε στισ αντιπρωσοπιεσ να τα βαλετε εκει τουλαχιστον που θα σασ βαλουν τουσ ειδικουσ σφιχτιρεσ με τα κλυπσακια που χρησιμοποιει η vw.αφηστε που αν τα βαλετε κ μονοι σασ κ γινει κατι μετα θα βγει και οτι φταιτε.
  7. Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 09 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ 09
  8. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΓΕΝΙΚΑ.
  9. JP ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο JOOP GIA ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΑΙ
  11. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ?VW SIROCO CLUB ΑΣ ΠΟΥΜΕ?
  12. JP ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΑ TIGUAN KAI SIROCO ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE? ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΝΕΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.