Jump to content

fotis T5

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fotis T5

  1. fotis T5

    Τ5 Tdi

    το τ5 ειναι συνεργειο για αλλαγη τοπ μαουντ (βασης των αμορτισερ που κανουν θορυβο)ειναι γνωστο στις αντιπροσωποιες οτι βγαζουν αυτο το προβλημα!!! επισης αλλαγη μπιλιοφορου μπροστα που διαπιστωσαν οτι εχει προβλημα!! τα παραπανω στις 23.000 χλμ!!!
  2. fotis T5

    Τ5 Tdi

    στριβει πολυ καλυτερα απο αλλα τις κατηγοριας του παρολο το βαρος που εχει εχω περασει περιπολικο σιτροεν ξαρα πανο σε στροφη κ ενω αυτος ψιλογλυστραγε γιατι τον πιεζα απο πισω!!!! μιλαω για ασθενοφορο ομως και για κατασταση αναγκης,για να μην με παρεξηγησουν καποιοι!!! σωστο αυτο που λες αλλα φανταζει οτι θα εχεις πιο πολλα απο το 4μοτιον,μιας κ ειναι 4κινηση!!!
  3. fotis T5

    Τ5 Tdi

    nai αλλα δεν εχεις 4κινηση κ το 4μοτιον ειναι κατι που στοιχιζει αρκετα!!! δεν λεω οτι με χαλαει που υπαρχει αλλα δεν θα το πληρωνα για να μην μου ειναι χρησιμο!! γιατι με το esp off μπαινεις σε αλλους κινδυνους σε ανοιχτο δρομο!!! εμενα φιλε με βολευει γιατι το στριβω και το παω στα ορια του λογο του οτι δεν ειναι Ι.Χ αλλα για τον μεσο οδηγο ετσι που το εχουν φτιαξει ειναι σαν να μην υπαρχει!! απο τα 10ατομα που δουλευουμε το συγκεκριμενο εγω κ αλος ενας εχει νιωσει την κινηση και στους αλλους τροχους και εχει δουλεψει το 4μοτιον!!!
  4. fotis T5

    Τ5 Tdi

    αρα καλα εχω καταλαβει οτι με το esp ενεργοποιημενο ειναι σαν να μην υπαρχει γιατι μολις παει να χασει προσφυση μπαινει το esp και δεν προλαβαινει να δωσει στους 4 ή στους πισω!!! με το esp απενεργοποιημενο κραταει καλα οταν παει να χασει αλλα πρεπει να εισαι με το γκαζι τερμα!!! αρα υπο νορμαλ συνθηκες ή σε ανηφορες κ.λ δεν λεει τιποτα και που υπαρχει!!!
  5. fotis T5

    Τ5 Tdi

    φιλε κ εγω δεν γνωριζω τον 2.5tdi αλλα ο 2.0tdi me ta 140 sta taxi βγαζει οτι προβληματα και τα αλλα δλδ τουρμπινα πριν τις 100,000χλμ που αν βαλεις αφτερ μαρκετ παει περισοτερο διαστημα και βολαν οπως βγαζουν κ ολα τα diesel!!! aaa και κανα σασμαν που ειναι λιγο μουφα τελευταια τα σασμαν του vw group!!!! επισης θελω να ρωτησω,το 4motion δινει μονιμα 100%στους δυο κινηση κ οταν χανουν προσφηση δινει κ στους αλλους??
  6. fotis T5

    Τ5 Tdi

    δεν νομιζω φιλε να εχουν αυτο πρεπει να εχουν V6,osa ταξι φοραν μεγαλυτερο απο το το 2.0tdi,και πρεπει να ειναι ελαχιστα πανω απο 2λιτρα!!!
  7. fotis T5

    Τ5 Tdi

    ευαριστω φιλε!!αρκετα για μονο τοσα αλογα σε 2.5tdi μοτερ!!! οταν λες δεν εχεις ακουσει τα καλυτερα??? αν ειναι να βγαλει καποιο προβλημα παντος πιστευω θα το βγαλει συντομα,αν κ εχει μονο 20.000χλμ κ ειναι ενος ετους,γιατι αλλαζει 10χερια και δουλευει συνηθως πατημενο στο λαιμο ακομη κ κρυο!!
  8. fotis T5

    Τ5 Tdi

    γεια χαρα σε ολους!!!!! δουλευω ενα transporter t5 2.5tdi 4motion 174hp!!!! ξερει κανεις καποιον τροπο με λιγα χρηματα για αυξηση της υποδυναμης χωρις να με αποσχολει η καταναλωση!!! επισης αν καποιος κατοχος ιδιου οχηματος ειχε καποιο προβλημα!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.