Jump to content

slowboy

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About slowboy

  • Birthday 08/05/1980

Contact Methods

  • MSN
    elpis-koz@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

slowboy's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Και εγω οταν σκεφτομουν ποια διασταση απο τις 2 σε 8x19 , κατεληξα στο 225/35/19.
  2. Πολύ ωραιο υλικό...Εγω το τοποθέτησα στο 4άρι μου και έμεινα πολύ ικανοποιημένος..Εχω δει απο κοντα και άλλα φιλμάκια carbon αλλα το 3Μ ειναι καλύτερο και σε υφή και στο πως φαινεται.. Να και φώτο.. By null at 2010-10-20
  3. Mπα ...δε θελω και δε μου αρεσει να το φορτωσω... Ενα spoiler kit απο 25 EDITION θα προσθεσω μονο... Eχω βρει κατι replica στο ebay... !!
  4. Golf_Mk2 , oι ζαντες δεν ειναι οι ίδιες που φοραγα...τις αλλαξα με oz utraleggera σε εργοστασιακο μαυρο ματ χρωμα...αλλα συμφωνω στο οτι ειναι πιο ομορφο ετσι... Οσο για τους προφυλακτηρες που λες..σκεφτομαι να βαλω το μπροστα , πισω και πλαινα spoiler απο το επετειακο 25 anniversary Golf.. Διακριτικο και ομορφο αυτο το πακετακι...!!
  5. slowboy

    Aa

    Εγω με αλλαγμενη τουρμπινα πριν 1000 χλμ και με φιλτρο pipercross ακομα και με κλειστα παραθυρα ακουω το σφυριγμα της συνεχεια.. Σκαστρα απο S3 που φοράω .. το "τσουφ" το ακουω και παλι έντονα ..και μ'αρέσει...!!
  6. slowboy

    Aa

    Ρε παιδια , διαβασα μεσα οτι τα agu δουλευουν πιεση 0,4 σταθερη.. Εμενα το αμάξι ειναι μετατροπη και επειδη το μοτερ ξερουμε ποιος το ειχε πανω στο αμαξι πριν τρακαρει.....μαθαμε απλα οτι φοραγε και προγραμμα.. Πριν λιγες μερες που εβαλα μπαρομετρο ειδα οτι στο φουσκωμα σηκωνει 0,7 -0,8 maximum.. Eγω ομως ηξερα οτι αυτα τα μοτερ δουλευουν μαμα με 0,7.. Τι ισχύει τελικά??Μπορει να με διαφωτισει κανεις?..Με λιγα λογια ..0,4 ειναι το εργοστασιακο και με προγραμμα πηγε 0,7 ή αυτο το 0,7 που βλεπω ειναι το εργοστασιακο νουμερο...?
  7. Πανέμορφο φιλε μου..!!! Μπραβο...! Πρεπει να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα εμεις σε καμια συναντηση που ακομα να ερθω εγω...!!!
  8. Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια...Να ειστε καλα και να χαιρεστε και εσεις τα δικα σας αυτοκινητα..!! Speedy , o μηχανικος ηταν γνωστος μου ..Κοτζακης στη Μεταμορφωση...Ασχολειται με φορτηγα-κια κυριως αλλα επειδη του εχω εμπιστοσυνη και εχει φτιαξει και το δικο του το 3αρι full μετατροπη...τα μιλισαμε και κλεισαμε ετσι...!!!Εμεινα πολυ ικανοποιημενος.. Φωτο απο το μοτερ προς το παρον εχω μονο αυτη οταν το ειχα στο συνεργειο ακομα...τη μερα που το ελεγχε και εκανε τσαφ πρωτη φορα με το νεο μοτερ και πηρε μπρος...!!! Απεριγραπτο συναισθημα ειληκρινα...!!!Ασε οταν το οδηγησα...Τρεμανε τα ποδια μου οταν κατεβηκα κατω...Aλλο αμαξι νομιζα οτι οδηγαω...!!! By slowboy_ at 2010-11-08
  9. To δικο μου επιχείρημα ειναι κατι το οποιο το εχουν κανει πολλα ατομα πριν απο εμενα και κατα τη γνωμη μου αξιζει.. Το αυτοκινητο μου λοιπον ηταν ενα golf iv με 1,4 μοτερ και μαλιστα στην πιο απλή έκδοση που έβγαινε..basic. Απο καιρο όμως με ετρωγε να του κανω την μετατροπή σε 1,8τ..!! Βρεθηκε λοιπον το τροπετακι μετα απο αρκετο ψαξιμο...το οποιο περιείχε.. (ολοκληρο αμαξι και οχι κομμενο) .. brembo kit..oz wheels 19αρες , και recaro σαλονι..και φυσικα το μοτερ κομπλε. Η εγχείρηση λοιπόν ξεκινησε και τελειωσε με πολύ καλα αποτελέσματα... Φωτο πριν σαν 1,4 By slowboy_ at 2010-11-08 By slowboy_ at 2010-11-08 Και πλεον σαν 1,8τ By slowboy_ at 2010-11-08 By slowboy_ at 2010-11-08 By slowboy_ at 2010-11-05 By slowboy_ at 2010-11-08 By slowboy_ at 2010-11-08 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κωστα με την ομαδα του ,και στον πατερα μου που σαν μηχανικοι δουλεψαν και οι 2 σκληρα για να βγει καλο το αποτελεσμα... Θα εμπλουτισω το περιεχομενο με περισσοτερες πληροφοριες οταν βρω χρόνο..
  10. Yπολογισε κατι παραπανω απο 4 κατοσταρικα στη καθε ζάντα..τοσο τη βρήκα εγώ τουλάχιστον.. ειναι όμως top..!!
  11. Ναι 19άρες φιλε μου... σταθηκα τυχερος που τις βρήκα πανω στο τροπέτο..αν και η γνωμη μου ειναι οτι μεχρι 18άρες ειναι καλα..μετα ειναι υπερβολή.. Βεβαια δεν αντισταθηκα καθολου στο να τις βάλω... !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.