Jump to content

bouaspro

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bouaspro

  1. Υποτίθεται οτι ηταν plug n play με ολα τα μοντελα.. :/ . Τι μπορω να κάνω για να παίξει?
  2. παιδιά, αγόρασα πρόσφατα ενα RNS 510 Version C απο Αγγλία ( σπουδάζω εδώ το πήρα 500) για το γκολφάκι μου (mk5@ 11/2004). Ξέρετε αν θα έχω πρόβλημα τοποθέτησης? Αυτό σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας ισχυει και με το rns? Καμια ιδέα για λύσεις αν ισχύει?
  3. σκεφτομαι να βαλω αυτες που φοραει το gt απο μονο του με τα ιδια τα ελαστικα, δεν νομιζω να κοψει... τι λες?
  4. μάλιστα, έχεις δίκιο φίλε μου κάποια στιγμή αυτό θα κάνω, προς το παρων το πολυ πολυ να του βαλω μια ζαντα και να βαψω τα πλαστικα!
  5. ΄ μήπως ξέρεις πόσο θα στοίχιζε μια αλλαγή κινητήρα περίπου για παράδειγμα του 1.4 tsi 140 hp η του 1.4 με τα 170? επίσης μήπως γνωρίζεις αν ηεξατμιση του ΤSI μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο με τον κινητήρα που έχει τώρα? ευχαριστώ για το χρονο σου
  6. ευχαριστώ πολύ φίλε στέλιο , πιστεύω πως έχεις δίκιο δεν αξίζει να δώσω 500 ευρω σε τέτοιο κινητήρα. μακάρι να υπήρχε άλλος τρόπος να κανω αυτο το αμάξι να νιώσει λίγο τι του γίνεται
  7. Γειά σας, Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο της μητέρας μου ( golf V 1.4 90 ) το οποίο δεν τραβάει γενικότερα. Τραβάει μόνο όταν το πιέσεις πολύ. Το μόνο καλό είναι οτι δεν καίει καθόλου! Έχετε κάτι να προτείνετε σχετικά με το πως θα μπορούσε να δυναμώσει ( σχετικά όχι πολλά πράγματα ) ? Πιστεύετε ότη η αλλαγή κινητήρα έίναι καλή ιδέα? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Υ.Γ: είναι λίγο άσχετο με το παραπάνω θέμα, αλλά μήπως ξέρει κανείς αν η εξάτμιση του tsi μπορεί να μπει σε αυτόν τον κινητήρα? γιατι σκεφτομαι να το κανω λουκ gt ( μπροστινος προφυλακτηρας , πίσω, εξάτμιση , ζάντες!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.