Jump to content

korona

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About korona

Other Info

  • Car Type
    Touran

korona's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. korona

    Crosstouran Dsg

    τελευταία νέα: μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον όμιλο Παζαρόπουλου και Κοσμοκαρ, με παρέπεμψαν στην Καρέντα όπου βέβαια η αντιμετώπιση ήταν προδιαγεγραμένη. Αφού ακολούθησαν τις οδηγίες του τεχνικού επιθεωρητή της Κοσμοκάρ κατέληξαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα είναι φυσιολογικά. Έτσι μετά τις διακοπές πουλάω το αυτοκίνητο και προσανατολίζομαι σε άλλη εταιρεία. Αυτή είναι η σύντομη εμπειρία μου απο την VW στην Ελλάδα. Σας εύχομαι τα καλύτερα και καλές διακοπές.
  2. korona

    Crosstouran Dsg

    στον Παζαρόπουλο, που πήγα αυτή τη φορά, ασχολήθηκαν σοβαρά(άκουσαν, σύγκριναν) και αναγνώρισαν ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν είμαι ενοχλητικός πελάτης όπως μου είπαν στην Καρέντα. Το προώθησαν στον εισαγωγέα και περιμένω να με ενημερώσουν τι πρόκειται να γίνει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  3. korona

    Crosstouran Dsg

    δεν υπάρχουν νέα δυστυχώς. την παρασκευή έχω το β' service και θα δούμε τι θα γίνει.
  4. korona

    Crosstouran Dsg

    καλησπέρα εκτός απο τα α και δ τα υπόλοιπα συμβαίνουν. τους τα έχω αναφέρει αλλά μου λένε οτι ο έλεγχος του αυτοκινήτου είναι o.k. έστειλα το τελευταίο γράμμα και τους προκαλώ να συγκρίνουμε με τα άλλα ίδια αυτοκίνητα που ξέρω πριν χρησιμοποιήσω ένδικα μέσα. δεν πιστεύω ότι θα ιδρώσει το αυτί τους. σκέφτομαι όμως άλλος δεν έχει τέτοια προβλήματα άραγε? ευχαριστώ για την επικοινωνία
  5. korona

    Crosstouran Dsg

    σ'ευχαριστώ για την επικοινωνία δυστυχώς απο τον 12/09 έχω πάει τρείς φορές στην Καρέντα Service, μου κράτησαν το αυτοκίνητο κάποιες μέρες, μου είπαν κατ'αρχή οτι μου άλλαξαν τον βαλβιδοφόρο (Mechatronic?), μετά άλλαξαν κιβώτιο αλλά δεν δούλευε σωστά και το ξανάλλαξαν !!! ο θόρυβος παραμένει απαράλαχτος. τους ζήτησα γραπτά τι εργασίες έχουν κάνει στο αυτοκίνητο και μου έχουν δώσει κάποιους κωδικούς εκτός απο τον κωδικό του τελευταίου κιβωτίου!!!. εγώ πιστεύω οτι υπάρχει πρόβλημα, γιατι ξέρω άλλα Touran DSG, Golf DSG που δεν κάνουν τίποτα και αυτοί μου λενε οτι είναι ολα φυσιολογικά. πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες
  6. korona

    Crosstouran Dsg

    σωστά. κάνει θόρυβο ( σαν ένα ισχυρό κομπλάρισμα, αν το λέω σωστά, που ακούγεται σε απόσταση 2 μέτρων) όταν επιλέγω D απο Ν ή αντίστροφα, επίσης τον ίδιο θόρυβο όταν φρενάρω και κατεβάζει ταχύτητες (περισσότερο στη 2 προς 1). αυτό συμβαίνει οχι αμέσως στην εκκίνηση αλλά μετα 1000 μέτρα περίπου. σ'ευχαριστώ.
  7. korona

    Crosstouran Dsg

    αγόρασα VW CrossTouran DSG ton 8/2008 γιατι το επέλεξα απο αλλα της κατηγορίας. εχω όμως πρόβλημα με το κιβώτιο απο ένα χρόνο τώρα. κάνει ένα έντονο θόρυβο απο το Ν στο D και αντίστροφα και τον ίδιο θόρυβο όταν επιβραδύνει σταδιακά. έχει επισημάνει κανείς κατι παρόμοιο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.