Jump to content

loukas

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by loukas

  1. Έχεις δίκιο αυτό είναι που μετράει .
  2. Τελικά βρέθηκε το πρόβλμα είναι ο ρελές ο κεντρικός του διακόπτη .Υπόθεση 10 ευρώ κ έχω πλήρωση μέχρι σήμερα περίπου 1000 ευρώ κ αμέτρητες ώρες στα συνεργεία
  3. ¶λλο είναι ο αισθητήρας στροφάλου που είναι πάνω στην μηχανή κ άλλο ο αισθητήρας στροφών που είναι πάνω στο ντρισιμπιτέρ . Εγώ άλλαξα τον αισθητήρα στροφάλου κ σήμερα θα μου αλλάξει κ τον αισθητήρα στροφών που κάνει γύρω στα 70 ευρώ κ είναι ο αυθεντικός . Όμως όπως σας έχω πεί παίρνει κανονικά κ μετά απο 6-7 χιλιόμ. σβήνει όχι σταδιακά αλλά λές κ έκλεισες τον διακόπτη , τα φωτάκια παραμένουν ανοιχτά κ μετα απο 1 λεπτό παίρνει μπρός , τώρα αν προσπαθήσεις να το βάλεις μπρός αμέσως δεν παίρνει . To immobilaizer όταν έχει πρόβλημα δεν παίρνει μπρός η μπορεί να παίρνει όπως κ το δικό μου κ να σβήνει στην διαδρομή ; Ο εγκέφαλος δεν έχει δείξει καμμία ζημιά κ μάλιστα όταν έσβησε στο συνεργείο κ είχε βάλει το μηχάνημα ελέγχου του εγκεφάλου ούτε έδειξε πάλι βλάβη .Θα μας τρελάνει στο τέλος . Ούτε μπορώ να το φέρω στην Αθήνα γιατί άν μου σβήσει στη διαδρομή καταλαβαίνετε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ενώ εδώ στην Πάρο ακόμη δεν έχει έρθει τουρισμός κ το να σου σβήσει πάνω στον δρόμο δεν είναι πρόβλημα .
  4. Ας ελπίσουμε οτι με τον αυθεντικό αισθητήρα στροφών θα λυθεί το πρόβλημα , σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον κ την βοήθεια , όταν έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω . --------------------------------------------------------------------------- Δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε παρόλο που αλάξα πάλι τον αισθητήρα στροφάλου . Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα να φταίει το immobilizer , βέβαια το αυτοκίνητο παίρνει κανονικά στην διαδρομή σβήνει η μηχανή είτε είναι με ταχύτητα είτε στο ρελαντί . Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  5. Την αντλία βενζίνης την ελέξαν κ δεν είναι απο εκέι , όμως μου είπαν οτι ο αισθητήρας στροφών που μου έβαλαν είναι Ιταλικός παρόλο που τους είχα πεί να βάλουν τον αυθεντικό κ τώρα θα τον βγάλει για να βάλει τον αυθεντικό , εδώ στο νησί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα γιατί δεν έχουν την εμπειρία .Ο εγκέφαλος πάντως δεν έχει γράψει καμμία βλάβη .
  6. έχω καθαρίσει κ την πεταλούδα , φίλτρο επίσης γιατί έκανα πρόσφατα servis ,
  7. έχω ένα passat του 96 , κ μου σβήνει η μηχανή εν κινήσει , μου είπαν κ άλαξα μπουζοκαλώδια , καπάκι ντρισιπιτέρ , πολαπλασιαστή , πόλους διακόπτη , αισθητήρα στροφών κ ρελέ αντλίας βενζίνης . Όμως το πρόβλημα συνεχίζεται αφού ξεκινήσω μετα απο 5 λεπτά διαδρομης σβήνει κ μετα απο 5 με 6 φορές προσπάθεις του διακόπτη παίρνει εμπρός . Μήπως μπορεί κάποιος να βοήθησει ;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.