Jump to content

JS15278

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About JS15278

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

JS15278's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ο TSI (1,4 γιατί όλοι οι άλλοι είναι tfsi και ας τους αναφέρουν skoda & seat ως tsi) είναι φανταστικός κινητήρας και όχι δεν σνομπάρω τον tsi γιατί έχω vw golf iv 1,6 8v και αν μπορούσα να το αλλάξω θα πήγαινα για κάποιο μοντέλο που φορά αυτόν τον κινητήρα. Αλλά επειδή η audi απευθύνεται σε διαφορετικό και καμία φορά για λόγους ιδεολογίας (π.χ. δεν κατασκευάζει coupe/cabrio με μεταλλική οροφή)
  2. ο 1,6 tfsi/τσι και ο 1,8 tfsi/τσι είναι μοτέρ που εξελίσσονται κύριος για την audi η οποια από ότι φαίνεται δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τον twincharger (για λόγους image γιατί την αξιοπιστία του την έχει δείξει) και όσο να είναι το επερχόμενο s1 θα ήταν καλύτερο με 1,6 tfsi από ότι με 1,8 tfsi (για λόγους βάρους στον μπροστινό αξονα όσο διάφορα μπορεί να έχει σε βάρος ο 1,8 με τον 1,6) τώρα αν θα καταργηθεί ο twincharger δεν νομίζω είναι αρκετ’ νωρίς για να καταργηθεί μάλιστα σε site από γερμανία autozeitung.de διάβασα ότι στην επομενη γενια golf θα ανανεωθεί με νέο μπλόκ κινητήρα τώρα είναι το ea111 και θα βασιστεί στο ea211 (με λιγότερες τριβές και περισσότερη συμβατότητα με νέες τεχνολογίες υβριδική k.l.p) http://www.autozeitung.de/auto-news/20-neue-vw-bis-2013?page=0,0
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.