Jump to content

Gonein60seconds

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gonein60seconds

  1. Φιλε μου, σιγουρα κανεις λάθος. 16άρια 205/55 continental sportcontact2 δεν παιζουνε σε αυτα τα λεφτα με τιποτα. Αν βρεις μαγαζι που να εχει αυτη την διασταση τοσο χαμηλα, με φπα, εργασια, ευθυγραμμιση, σιγουρα θα μοιραστεις μαζι μας το τηλεφωνο για να σπευσουμε κι εμεις! Το εψαξα σε 7-8 μαγαζια και ηταν απο 380 εως και 420, και χωρις την ευθυγραμμιση στο πακετο.
  2. ¶ψογο μαγαζί στους Αγ.Αναργύρους είναι του Αλευρά (EAGLE TYRES), απέναντι από τα STER CINEMAS, στην Λ.Δημοκρατίας. Έβαλα πριν το Πάσχα εκει, 205/55VR16 ContiSportContact2, της CONTINENTAL, κατα την γνωμη μου το καλυτερο λαστιχο της αγοράς, στα 370€. Μεσα στην τιμή ειχε τα πάντα, μέχρι και ΔΩΡΟ την ευθυγράμμιση μου εκανε, και αποδειξη ολο το ποσο. Σύντομα θα παω και για αλλαγή στα αμορτισερ. Μου εδωσε μία τιμη για τα Bilstein Κίτρινα, 565€, με τοποθέτηση,ευθυγραμμιση,ΦΠΑ μεσα. Την εψαξα την δουλεια και ειναι σουπερ τιμή. Αψογη, επαγγελματικη εξυπηρετηση, μεχρι και καφεδακι μου κανανε. 2102388160. Αξίζει!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.