Jump to content

oGiosTouTakh

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About oGiosTouTakh

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

oGiosTouTakh's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. μάλιστα.. σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου ρε παλίκαρε.. ήσουν κατατοπιστικότατος, να σαι καλά!!
  2. δηλαδή νικελ φέρουν και η σίτα και το απο κάτω πλαστικό στην highline? (γιατί στην φωτο μου μοιάζει να χει μόνο η σίτα)
  3. φαρμακείο σχετικά με τον τελευταίο κωδικό.. μήπως περιγράφει την γραμμή νίκελ απο μόνη της(έτσι διαβάζω εδώ http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4575300-The-Un-Official-Official-Ask-a-Parts-Guy-Thread/page5 στο ποστ #169)? γιατί εγώ μιλάω για ένα πολύ λεπτο πλαστικο κομμάτι που ενώνει τις 2 πλευρές των "προβολακίων" (εκτός κι αν αυτό το πλαστικό πάει παρέα με την σίτα στον κωδικό 5K0 853 671 RYP και τα χω μπερδέψει)
  4. σ ευχαρίστω πάρα πολύ φίλε μου.. απλά επειδή μπερδεύτικα λίγο, ποιός από τους κωδικούς περιγράφει το πλαστικό γύρω απο τα προβολάκια (χορίς τα καπάκια) που περνάει μονοκόμματο από άκρη σ ακρή.. η διαφορά των 40 ευρώ στην σίτα είναι μόνο λόγο αυτής της γραμμούλας νίκελ?
  5. καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα είχα μια μικρή "επαφή" με άλλο όχημα μούρη με μούρη και σαν αποτέλεσμα ήταν να σπάσει η σήτα του προφυλακτήρα και το αμέσως από κάτω κομμάτι που φτάνει μέχρι γύρω απ τα "προβολακια" ομίχλης.. το αμάξι είναι golf vi στην έκδοση comfortlineκαι θέλω να βάλω τα αντίστοιχα ανταλλακτικά της highline.. δηλαδή αυτά με την γραμμή nikel.. υπάρχει μήπως κανεις που μπρορεί να με βοηθήσει με τους κωδικούς ώστε να τα παραγγείλω? (η έστω να με παραπέμψετε κάπου ώστε να τα βρω)ανεβάζω και μια pic για να δείτε τι ακριβώς ζητάω.. με κόκκινο χρώμα είναι η σήτα και με πράσινο το παρακάτω πλαστικό p περνάει μια λεπτή του γραμμή κάτω από την σήτα και "σενεχιζει" προς τα "προβολακια".. ελπίζω να μην έγινα κουραστικός.. ευχαριστώ εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.