Jump to content

johnmail23

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About johnmail23

  • Birthday March 28

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

johnmail23's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα παιδια , Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο forum δεν κατάφερα να δώσω απάντηση στο ερώτημα που έχω κ έτσι είπα να θέσω την εξής απορία. - Είναι εφικτή η μετατροπή των καθρεπτών σε αυτόματα αναδιπλόμενους? - Αν ναι συμφέρει? - Είναι μετατροπή ή αντικατάσταση??? Αναμένω απαντήσεις από όποιον έχει διάθεση και γνώση.
  2. Καλησπέρα σε όλους!!!~!! Έχει βάλει κανείς μετά την αγορά cruise control σε golf gti mk5? Το αμάξι το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν μία βδομάδα ( 18.000 ευρω με 6.000κμ) και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να το τοποθετήσω τώρα μιας και δεν το είχε ο προηγουμενος μιας και θα κάνς αρκετά ταξίδια. Είναι εφικτό τώρα?? Κόστος? Αγορά και τοποθέτηση που? Αναμένω απαντήσεις, και περιμένω να είναι κατατοπιστικότατες όπως παντα.! Ευχαριστώ Πολύ προκαταβολικά!!!
  3. Ακριβώς για αυτό το κάνω φίλε μου... Σ ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη επεξήγηση σου.
  4. Eυχαριστω πολυ, εχουμε καμια φωτο που να υποδεικνθει το σωληνακι παροχης καυσιμου για να τοποθετησς τους μαγνητες?
  5. Καλησμερα σας παιδια, Αλλη μια κουραστικη ερωτηση παιδια .. πως ανοιγουμε το καπακι της μηχανης? Αποτερος μου σκοπος είναι να βρω το σωληνάκι της βενζίνης για να δοκιμάσω κατι μαγνήτες που αγορασα... Περιμένς τν απαντηση σας. Κατανόηση στον καινουριο Pls... (golf gti mkv)
  6. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Μηπως μπορουμε να βρουμε καποιο βιντεο-εικονα τοποθετησης?
  7. Καλημερα σε ολους! Αγορασα μαγνητες για την εξοικονομηση καυσιμου, βελτιωση καυσης καυσιμου ουσιαστικα. Συγκεκριμενα πηρα ενα σετ fuelexx, Καταρχας θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για το θεμα μαγνητες κτλ και επειτα αν καποιος ξερει η εχει ανεβασει καποιο how to για την τοποθετηση τους. Ευχαριστω πολυ!!! (GOLF GTI MK5)
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣς ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ!!!
  9. καλημέρα σας παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για barometer. ποιό θεωρείτε το καλύτερο? με ενδιαφέρει πολυ η λειτουργικότητα αλλά ταυτόχρονα και η εμφάνηση.\ Ποιό θεωρείτε το καλύτερο μέρος για τοποθέτηση? --Πιθανον να έχει ξανατεθεί το θέμα, είμαι καινούριος στο forum και δεν ξέρω τα κατατόπια....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.