Jump to content

geolan80

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

About geolan80

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

geolan80's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδια ευχαρηστω για τις απαντησεις σας, να σας ρωτησω και κατι ακομα ,βασικα σημερα τοποθετισα ενα rcd 510 στο αμαξι μου (golf 5) το χρωμα της οθονης ειναι γκρι μπορω να το κανω μπλε??
  2. καλημερα ηθελα να ρωτησω στο rcd 510 μεχρι ποσα gb καρτα μνημης μπορω να βαλω?
  3. στο φιλοσιδη παντως προ 2ετιας ειχε 40 ευρω
  4. παιδια sorry για το αρκετα καθυστεριμενω post παρελαβα τα πατακια ειναι καλα εχουν 100% εφαρμογη αλλα μαμα δεν ειναι.εμφανισιακα ειναι τελεια αλλα εχουν λιγο πιο σκληρη αφη απο τα μαμα και μου δινουν την εντυπωση οτι λερωνουν πιο ευκολα!
  5. μιας και εχω δει το golfaki του ta6ape πραγματι τα φωτα που εχει στη καμπινα το κανουν μερα!και εχουν και φοβερο χρωμα!
  6. πρεπει να εχει και καλυμα για το πορτ μπακαζ θα μαθω και θα σας πω
  7. παιδια μετα απο ερευνα που εκανα βρηκα ενα μαγαζι που σου ραβει πατακια και σου βαζει και τα κλιπ τα μαμα .εχει μια μεγαλη ποικιλια απο μοκετες οπου μπορεις να βαλεις!εγω διαλεξα μια που ειναι στο στιλ της μαμα μοκετας (ειναι λιγο πιο παχια )και απο τι κατω μερια εχει μια επιστρωση απο δερματινη συνολο για δυο μπροστα πατακια 35 ευρω .αυριο παω να τα παρω και θα σας πω εντυπωσεις,το μαγαζι ειναι στη κατεχακη 30-32 (gelly plast)
  8. http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/1347371/ ειναι και γειτονας σου!
  9. καλησπερα ψαχνω να βαλω οθονη-gps στο golf απο οτι γνωριζω οι κινεζικες ενω εχουν αρκετα καλο gps υστερουν στον ηχο βρηκα εναν στη καλλιθεα που φερνει την μαρκα που γραφω στο τιτλο(vision) και τι παρουσιαζει ως αρκετα καλη!!τι γνωριζει κανεις? και εαν ναι τι λεει? ευχαρηστω
  10. περιπου 40 ευρω η ν75 και 40 ευρω η σκαστρα. στο 5 ειναι ευκολο και αλλαζονται σχετικα ευκολα (εχει μια κωλοβιδα που παιδευει λιγο για να αλλαξεις τη ν249 )εμενα μου την αλλαξε ο Αντωνης [να ναι καλα(ta6ape)]αλλα πλεον μπορω και μονος. δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το προγραμμα μιας και θεωριτικα ο εγγεφαλος δινει εντολη και αυτα εκτελουν..... τελος θα χρειαστεις κλειδια torks(πιστευω να τα λεω σωστα)
  11. παιδια καλημερα. οι κωδικοι ειναι ν249 03C-145-710-D V75 03C 906 283 B ( τα τσουτσουνακια ειναι λευκα στη στη παλαια ειναι γκρι )
  12. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Αντώνη(ta6ape) για το χρόνο που αφιέρωσε για να μου βάλει τη σκαστρα και τη ν75, Αντώνη να 'σαι καλά και χάρηκα πραγματικά που σε γνώρισα, είσαι πραγματικά εξαιρετικός. Όσο για το αποτέλεσμα έχω πλέον πολύ μα πολύ καλύτερο ήχο και μετά απο καμιά 30αριά χιλιόμετρα (Αντώνη είχες δίκιο)είδα μια καλύτερη και γρηγορότερη απόκλιση στο άνοιγμα.
  13. παντως μπορεις να πας απευθιας σε ενα συνεργειο και να σου δωσουν τελικη τιμη μαζι με εργατικα .ενα καλο συνεργειο ειναι ο γκικας που ειναι στο π.φαληρο (ειχα φιλο που δουλευε και κανανε συνεχεια μετατροπες)και μετα το ψαχνεις και μονη σου!
  14. γιατι?απο οτι θυμαμε οταν ειχα ενα golf 4 me 1800 ευρω το εκανα 1.8 τ σε περιπτωση που θες να βαλεις 1,4 με κανα χιλιαρικο δεν καθαριζεις?φανταζομαι οτι θα εχει χαμιλη τιμη διοτι δεν θα εχει και ιδιετερη ζητηση!
  15. μπα μη το λες!το αμαξι τη κυβικα ειναι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.