Jump to content

Pantelismk3

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Pantelismk3

  • Birthday 10/17/1988

Contact Methods

  • MSN
    pantelis1012@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

Pantelismk3's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Με ευχαριστηση θα διαβαζα τη λιστα σου!! οποτε αν εχεις χρονο καπια στιγμη... Κατι αλλο που θελω να σε ρωτισω ειναι αν μπορω να δηλωσω το 20vt νομιμα με ολα τα χαρτια? γιατι εχω διαβασει σε αλλα φορουμ οτι αν το μοτερ που μπει δεν εβγενε απο το εργοστασιο τοτε δεν πρεπει να ειναι πανω απο 25% σε κυβικα απο το δικο μου.. επισης πιο 20vt αξιζει και πιο κωδικο εχει κατα τη γνωμη σου?
  2. Απο οτι ξερω μπορεις να δηλωσεις το μοτερ μονο αν βγενει απο το εργοστασιο με αυτο το μοτερ... γενικα ειναι μπερδεμα το θεμα δηλωματος εκτος αν καπιος εχει δηλωσει πριν απο σενα το ιδιο μοτερ στο ιδιο αμαξι και πρεπει να ειχε βαλει κινητηρα με ιδιο κωδικο με αυτον που πας να βαλεις... Με λιγα λογια ειναι πιο απλη διαδικασια να δηλωσεις ενα γκολφ 3 2.9 παρα ενα γκολφ 3 20vt
  3. Καλησπερα ειμαι νεο μελος και εχω ενα mk3 1997 μοντελο 1.4 67hp 5d Generation με 50.000 χιλιομετρα!! Ηταν αυτοκινητο συγγενη μου και το πηρα στα χερια μου το 2007 με 5500 χιλιομετρα. Μετα απο 3 χρονια απελπισιας με τα 67 αλογα του ενδιαφερομαι αμεσα για αγορα ενος τροπετου η τρακαρισμενου αυτοκινητου για να κανω μετατροπη το δικο μου. Θελω τη γνωμη σας για το θεμα. τι να βαλω VR6 2.9 24v 192hp η να βαλω 20vt 180-225?? (δεν ψινομαι για παλιο 150 με ντιζα θελω κατι παραπανω!!). Στο αμακσι εχω ηδη βαλει φρενα για μετατροπη 280χιλιοστα δισκοφρενο και δαγκανες απο corrado vr6 αντλια φρενων GTI και σωλινακια αεροπορικου τυπου και αξονα με δισκοφρενα απο ibiza tdi 2001 μοντελο πισω. Εχω αμορτισερ sachs και ελατηρια. Το αμαξι απο στησιμο και φρενα ειναι ετοιμο. Επισης ο μαστορας που το παω μου ειπε να βαλουμε VR6 γιατι λεει οτι θα μπει πιο ευκολα απο το 20vt επειδη ειναι δικιας του γενιας και δεν θα μπλεξουμε με παντρεματα πλεξουδας και βασεις μοτερ αλλα εγω καταλαβα οτι μαλλον βαριεται να μου βαλει το 20vt και θελει το VR6 επειδη μπενει πιο ευκολα! Επισης μου ζηταει 1500 ευρω για να μου κανει τη μετατροπη με το τροπετο πληρωμενο απο μενα. Ειναι καλη τιμη? γιατι εμενα μου ακουστηκαν πολλα. Η γνωμη σας μετραει! με σεβασμο Παντελης.
  4. Pantelismk3

    golf mk3

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.