Jump to content

amnik

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amnik

  1. Έχω κι εγώ το ίδιο ερώτημα...Το τιμόνι μου είναι τριάκτινο και το μοντέλο είναι του 2009 (passat b6)! Θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας!!! Στο τιμόνι και στη θέση των κουμπιών , έχει πλαστικά καπάκια, μήπως μπορεί να τοποθετηθούν εκεί μόνο τα κουμπιά ή πρέπει να γίνει αλλαγή στο τιμόνι;; Αυτό το αλλάζει ηλεκτρολόγος ή μηχανικός;; Αυτά...ουφ...Ευχαριστώ!
  2. Λες...;;;;;;;;; Θα το ψάξω και θα ενημερώσω...Μακάρι!!!!!!Ευχαριστώ....
  3. Μακάρι να ήταν τόσο απλό!!! Έρχεται μέσα από το ταμπλό σαν να ακουμπά πλαστικό με πλαστικό και ο ρυθμός δεν μεταβάλεται ανάλογα με την ταχύτητα (είναι σταθερός) αλλά ξεκινά μετά τα 70 χιλ... !!!
  4. Μετά τα 70 km/h ακούγεται ένας συντονισμός (ρυθμικό τακ τακ) συνεχόμενα... Μάλλον από αεραγωγό αλλά όχι με σιγουριά. Δεν εξαρτάται από το γκάζι ή τις στροφές του κινητήρα. Απλά μετά τα 70 ξεκινά και συνεχίζει όσο και επιταχύνω ακόμα και με πατημένο συμπλέκτη... Έχει συμβεί σε κανένα άλλο;; Έχω το passat b6 του 2009 με 53000 km...
  5. Προσεγμένη δουλειά και πολύ συνεννοήσιμα παιδιά είναι οι "ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΣΑΙΤΑΚΗΣ" στις Μαλάδες, αμέσως μετά το δρόμο για Αγράμπελη αριστερά...Έχουν όλα τα διαγνωστικά κλπ και πολύ καλές τιμές!!!! Προσέχουν το πελάτη τους και δεν θεωρούν ότι σου κάνουν χάρη που θα προσέξουν το αυτοκίνητο σου! τηλ.2810255925, οδός Ειρήνης και Φιλίας 223, Ηράκλειο
  6. Tωρα είμαι σε διαπραγματεύσεις με τον desιbel για να αλλα΄ξουμε τα πάντα στο αυτοκινητο!!!!! Μάλλον είναι από τα μαμα ηχεία και απο την τρελα μου να βάλω οθόνη!!!!!Το mp80 είναι πάρα πολύ καλό αλλα δεν έχει οθόνη!!!! Τόσο υποκειμενικά! Θα βρούμε με τον decibel ότι καλύτερο νομίζω!!
  7. Παιδιά κι εγω το ιδιο προβλημα με το τζαμι! Πανω απο τα 100 μπαινει αέρας μέσα και σφυριζει!!!!! Αυριο θα το πάω αντιπροσωπεία... 1100 ΚΜ και τέτοια προβλήματα δε λεει.
  8. Κερδοσκόπος αλλά..στην επαρχία δεν υπαρχει ο ανταγωνισμός καοι επιλογες της Αθήνας...Δυστυχως για μας...Το είχα βρει και στο νετ 350¤ αλλά αυτός εκτός από την τοποθέτηση μου έδειξε λειτουργίες κλπ και ότι χρειαστώ είναι δίπλα μου!!!!
  9. Εγώ έβαλα το DEH P80MP της PIONEER αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ ακριβό!Τίποτα το ιδιαίτερο για 500 ¤. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω τα ηχεία απο τη μαμά του GOLF V μου και να βάλω κατι καλύτερο! Πίσω δεν σκεφτομαι να βάλω...
  10. Δοκίμασα να βάλω μπλε λαμπάκια στη μικρή σκάλα (πόλης) του golf V που πρόσφατα απέκτησα και δεν τα σήκωνε. Ανάβανε τα πρώτα 2 δευτερόλεπτα και μετα έσβηναν..... Ηθελα πολύ να τα βάλω γιατί μου έρεσε το look με τα προβολάκια και μπλέ από πάνω!!!! Εχω το sportline 1.6.. Ξέρει κανείς κατί?? Καμιά ιδιαίτερη κατηγορία όχι όμως LED....που να λειτουργεί?? Ευχαριστώ!
  11. Είναι φοβερά όμορφα παντως! Αν είναι για ομαδική παραγγελία είμαι κι εγώ μέσα! Καινούργιος από Κρήτη!Νικος! Εχω 15 μέρες το 5άρι 1.6 sportline!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.