Jump to content

Van

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Van

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Van's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αφού έκανα το post πρόσεξα πολύ την κατανάλωση και τον τρόπο που οδηγώ και συμπέρανα ότι μάλλον έχετε δίκιο. Βασικά οδηγούσα όλο και πιο επιθετικά(αφότου τελείωσα με το στρώσιμο)και σε συνδυασμό με τον καιρό που ζέστανε και είχα τον κλιματισμό συνέχεια ανοιχτό είχα ως αποτέλεσμα αυτή την κατανάλωση. Συνέπεσε και η βλάβη... μμμ περίεργο πράγμα το μυαλό. Χρησιμοποιώ και εγώ εφαρμογή στο τηλέφωνο αντίστοιχη με το fuelly. Δεν θα εμπιστευόμουν μόνο το trip computer. Έχω μέση 8,62 αυτή την στιγμή, με την κατανάλωση στο τελευταίο γέμισμα στο 8,1 και ευελπιστώ να πέσει και άλλο με λίγη προσοχή. Απλά δύσκολο να αντισταθείς να κουμπώσεις την S μόλις βρείς λίγο άδειο δρόμο
  2. Δυστυχώς δεν το πήγα ο ίδιος στην αντιπροσωπεία λόγω εργασίας. Το πήγε η κοπέλα μου, κι αφού άνοιξαν το καπό, κι αμέσως διαπίστωσαν ότι είχε πρόβλημα, ακούγοντάς το και μόνο (έκανε σαν πετρελαιοκίνητο 20ετίας), την έδιωξαν για 5-6 ώρες. Ύστερα της είπαν ότι έκαναν διαγνωστικά τεστ και βρήκαν ότι ο θόρυβος που ακούγαμε από τον κινητήρα οφειλόταν στην αντλία νερού, η οποία είχε πρόβλημα, και ότι την αντικατέστησαν. Το αυτοκίνητο είχε πολύ ωραία αίσθηση μετά την επισκευή, και παρόλο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τόσο σύντομα από την αγορά του, χάρηκα που διορθώθηκε. Αλλά να που διαπιστώνουμε τώρα πρόβλημα με την κατανάλωση.
  3. Τί να σου πω; Οδηγούμε δυο άνθρωποι το αυτοκίνητο, και σκιζόμαστε να το κατεβάσουμε κάτω από 8 μέση, και δεν κατεβαίνει με τίποτα πλέον... Άντε πες, εγώ έχω πιο νευρικό πόδι, αλλά η κοπέλα μου, που το οδηγεί κ εκείνη αρκετά, είναι πολύ ήρεμη οδηγός.
  4. Αγόρασα το Γενάρη το Polo 1.2 tsi Highline DSG. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την κατανάλωση, η οποία κυμαινόταν ανάμεσα σε 6.5 κ 7.5 μέσα στην πόλη και χαμηλότερα σε ταξίδια (με ήρεμη οδήγηση). Μου παρουσίασε πρόσφατα πρόβλημα η αντλία νερού, η οποία αλλάχτηκε εντός εγγύησης. Από τότε παρατηρώ μία σταθερή αύξηση στην κατανάλωση, η οποία πλέον κυμαίνεται από 8.5 μέχρι 10, στις ίδιες διαδρομές. Κινούμαι νότια προάστια - κέντρο, κάνω πάνω από 60 χλμ καθημερινά. Τί καταναλώσεις βλέπετε όσοι κινείστε Αθήνα μες στην κίνηση; Σας φαίνονται λογικές αυτές οι τιμές;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.