Jump to content

bqaltd

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About bqaltd

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

bqaltd's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μάλλον τελικά είναι από τον κινητήρα και όταν λειτουργεί ο κλιματισμός το φέρνει μέσα.Αλλά τι θα μπορούσε να προκαλεί αυτή τη μυρωδιά?????????????
  2. Το φίλτρο καμπίνας σίγουρα δεν είναι γιατί έχει 40μέρες που το άλλαξα. Όπως έγραψα και στην αρχή δεν μπορώ να το προσδιορίσω .Το σίγουρο είναι ότι σε πιάνει δυσφορία όταν μυρίζει έντονα.Μερικές φορές τελευταία συνέβη να μυρίζει βγαίνοντας έξω από το αμάξι και καθόλου μέσα.
  3. Παρατηρώ μια παράξενη μυρωδιά μέσα στην καμπίνα και μερικές φορές έξω από το όχημα χωρίς να μπορώ να την αποδώσω κάπου μιας και δεν μοιάζει με κάτι συνηθισμένο σαν καμένο ας πούμε, περισσότερο με κάτι χημικό μου φαίνεται εμένα, το τρελό είναι ,δύο φορές που πήγα συνεργείο να μου πουν την άποψή τους δεν μύριζε καθόλου. Το έχει συναντήσει κανείς αυτό??
  4. Ημουν ετοιμος να παρω ανακατασκευασμενο σασμαν απο Γερμανια(1200ευρω +φπα+μεταφορικα+περαστικα =2000ευρω) αλλα απο το πολυ το ψαξιμο βρηκα μια περιπτωση που καποιος πηρε ανακατασκευασμενο το οποιο ομως χανει λαδια.Οι Γερμανοι ριχνουν το φταιξιμο στον μαστορα και ο μαστορας στους Γερμανους.Ασε ασε!!! Ετσι το ανεθεσα στον κυρ Βασιλη τον ειδικο(υποτιθεται)ο οποιος σημερα με πηρε και μου ειπε τελικη τιμη 2200ευρω.Με ενα χρονο εγγυηση οτι παθει θα το φτιαξει αυτος.Για να δουμε τελικα.Πιστευω σε αυτες τις περιπτωσεις δεν πρεπει να μπλεκουν πολλοι γιατι δεν ξεμπερδευεις ευκολα.
  5. Η αλλαγη του λαδιου και του φιλτρου που εχει μεσα στο σασμαν κοστιζουν 250ευρω.Μολλις το ανοιξαν για να αλλαξουν τα λαδια και το φιλτρο βρηκαν πολλα μεταλλικα ρινίσματα που σημαίνει μεγάλη βλάβη. Ο ειδικός στα αυτοματα σασμαν θελει περιπου 2000ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ για να το φτιαξει ενω καπου τοσο κανει και ανακατασκευασμενο.Τα εχει δοκιμασει κανενας τα ανακατασκευασμένα? Χαμος Χαμος
  6. Πηγα πρωτα στην ΕΤΕΑ VW που ειναι η αντιπροσωπεια και μου ειπε αυτο. Σε άλλο μικρο συνεργειο μου ειπαν πως πρεπει πρωτα να αλλαξουν τις βαλβολινες και ενα φιλτρακι που εχει μεσα και μετα να καταληξουμε τι φταιει. Αλλος ιδιωτης ειπε να το ανοιξει να το φτιαξει και ειναι λεει αδικος κοπος η αλλαγη λαδιων και φιλτρου(1600ευρω παρακαλω). Ο καθενας αλλο πραγμα. Λεω απο Δευτερα να αλλαξω τις βαλβολινες και το φιλτρακι και μετα βλεπουμε...
  7. Γεια σε ολους Εφερα πριν λιγες μερες ενα Passat 2,5tdi 4motion απο Γερμανια και μολις πατησα το ποδι μου Θεσσαλονικη αρχισε να πατινιαρει(μετα απο 2000χλμ οδηγησης).ΠΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΗ Ρωτησα στην VW και μου ειπαν αυτο που λενε και οι υπολοιποι ομοιοπαθουντες " ανακατασκευασμενο απο VW γερμανιας 4500ευρω" Επισης βρηκα συνεργειο που με 1500ευρω υποσχεται να το κανει καινουργιο. Εχει δοκιμασει κανενας αυτη τη μεθοδο δηλαδη να το ανοιξουν και να του το φτιαξουν??? Καποιοι λενε αδικος κοπος θα μπλεξεις και θα τρεχεις. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.