Jump to content

kostaskyr

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kostaskyr

  1. Χαιρεται και απο μενα! Τον τελευταιο καιρο ασχοληθηκα λιγο με το θεμα vag-com και παρηγειλλα απο το νετ ενα καλωδιο για οχηματα χωρις can-bus(κινεζικο, φτηνο). Στο οχημα μου (polo 6N) πως μπορω να το χρησιμοποιησω? Γενικες οδηγιες μπορω να βρω καπου? Ευχαριστω!
  2. kostaskyr

    Vag Com

    Αυτο με τις ταχυτητες το εχουν ολα τα πασατ του 2010(ή σχεδον ολα!!). Δεχ χρειαζεται να ειναι bluemotion
  3. Δυστυχως δεν ειμαι κοντα σε θεσσαλονικη. Δεν θα επρεπε ομως να γινεται με τον τροπο που περιγραφεται στο βιβλιο? Θελει δηλαδη οπωσδηποτε να γινει με το διαγνωστικο? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
  4. Καλησπερα συνφορουμιτες. χαιρομαι που βρισκομαι στο φορουμ σας. Εχω ενα πασατ του 2010. Ρωταω λοιπον εαν γνωριζετε, πως μπορω να χρησιμοποιω τα μεσαια φωτα του αυτοκινητου σαν φωτα ημερας, με το που αναβει η αναφλεξη? Στο βιβλιο οδηγιων λεει να κανω το κολπο με το σινιαλο και το δεξι φλας και μετα να αναψω την αναφλεξη. Ομως το συστημα αυτο δεν λειτουργησε. Πειτε μου σας παρακαλω εαν εκανα κατι λαθος η απαιτει επιπλεον εξοπλισμο του αυτοκινητου. Σας ευχαριστω! Κωστας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.