Jump to content

m@riosgti

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by m@riosgti

  1. Φιλε Μαριε ποσα χιλιομετρα εχεις κανει στο GTI σου και στο παρουσιασε αυτο?Εγω περιμενω scirocco με DSG7 και μερικες σελιδες πριν ρωταγα αν εχει κανεις το προβλημα αυτο σε polo gti γιατι ολοι με το polo gti χερονται το dsg τους ενω σε αλλα μοντελα της vw πχ polo 1.2,golf,scirocco εχουν αρκετοι αυτο το σκορτσαρισμα.

    Τελικα εγραψες εσυ οτι εχεις αυτο το προβλημα(απο τα ελαχιστα polo gti παρολο που φοραει ολο το γκρουπ το ιδιο σασμαν)

    Μαλλον σε ολους το κανει απλα δεν εχουν κανει αρκετα χιλιομετρα.

    Οπως πολυ σωστα σου ειπαν πιο πανω το προβλημα διορθωνοταν οταν αλλαζαν πολυδισκο ομως πολλοι μετα ξαναειχαν το ιδιο προβλημα(σε αλλους λυθηκε) οποτε η VW απο 26 Αυγουστου εχει βγαλει επισημη ανακοινωση να μην αλλαζουν ουτε πολυδισκο ουτε ολοκληρο σασμαν μιας και το προβλημα δεν οφειλεται εκει και το ψαχνουν....

    Εγω θα ηθελα να σε ρωτησω πως και ποτε το κανει και ποσο εντονο ειναι?

    Και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας αντιπροσωπεια να τους τα πεις(θα σου πουν οτι ειναι φυσιολογικο) αν σου πουν κατι τετοιο πες οτι το εχεις ψαξει και ξερεις και να σου κατωχηροσουν το παραπονο σου ωστε αν στο μελλον βγει λυση(και μπορει να εχεις βγει εκτος εγγυησης) να στο φτιαξουν τσαμπα .

    Εδω ειναι η πιο εντονη διαμαρτυρια που εχει δει για το σκορτσαρισμα του DSG:

    Αυτο που με παραξενευει εφοσον η VW εχει βγαλει ανακοινωση οτι το ψαχνει παει να πει οτι ολοι θα εχουν προβλημα?ή ψαχνει να λυσει αυτο το προβλημα για οσους εχουν παρουσιασει προβλημα?

    Παντως ευχομαι ολα να σου πανε(και να μου πανε) καλα

    ´Εχω 12000χλμ και το πρόβλημα έιναι υπαρκτό αλλά όχι ιδιαίτερα έντονο. Δεν πιστεύω ότι είναι γενικό πρόβλημα οπότε μην ανησυχείς από τώρα! Με το καλό να σου έρθει και καλορίζικο!

    Πλέον σταματησαν να αλλάζουν πολύδισκα! Σου κάνουν update αν υπάρχει και μετά περιμένεις...

    Δες εδω

    Το πήρα Φεβρουάριο του 2010! Ξέρεις εάν έχει βγει αναβάθμιση από τότε? Ευχαριστώ πολύ!

  2. Εχει βγαλει info η VW να αλλαζουν λογισμικο dsg7.Αν το φαινομενο επιμενει δεν αλλαζεται διδισκο μιας και ειναι προβλημα ανεσης και σε οσα Vag αλλαχτηκε το παρουσιασε ξανα συντομα.Λενε οτι κανουν ερευνα ωστε να εντοπισουν τι πραγματικα φταιει.

    To έχει παρουσίασει και σε εσένα? αλλαγή πολυδίσκου εννοέις? και τί εννοείς πρόβλημα άνεσης? ποια είναι η γνώμη σου- να κάνω κάτι ή να το αφήσω έτσι?

  3. Με γρήγορη αναζήτηση στο φόρουμ είδα ότι το πρόβλημά μου, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα είναι γνωστό.

    Έχω το gti με dsg7. Με δευτέρα και στροφές 1000 και κάτω το αμάξι σκορτσάρει ή αλλιώς ζορίζεται όταν πατάς λίγο το γκάζι.

    Θέλω να μου πέιτε 1ον εάν μπορώ να κυκλοφορώ όσο θέλω και 2ον τί πρέπει να μου κάνουν(ή καλύτερα να ζητήσω) στο συνεργείο? Διάβασα διάφορα γι αυτό θα ήθελα να ακούσω κάτι συγκεκριμένο από κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα!

    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

  4. Συνεχίζω δείχνοντας σας τις φωτογραφιες από το ωραιο μου συμβαν και ξαναζηταω την βοηθεια οποιου ξερει να μου συστησει φανοποιειο. ευχαριστω και καλοταξιδο σε bouzoukista και οποιον αλλον παραλαμβανει!

    389212_268589669850045_100000970433524_762488_281785266_n.jpg

    320207_268589739850038_100000970433524_762491_458020960_n.jpg

    Κορπας λεγετε! ειναι στην περιοχη Υμμητός! 210-7563111! Ζήτα τον Νίκο! Πολύ καλά παιδιά!

  5. To μονο αποδεκτο ειναι να το παρουν πισω να το βαλουν στον πατο τους κανονικα και να σου αλλαξουν ιδιο αυτοκινητο με 0 χλμ παραγγελια με τα ιδια αξεσουαρ του καθενος. Αν σου αλλαξουν μοτερ χανεις πολυυ σε μεταπωληση .. Ποιος θα παρει καινουριο αυτοκινητο με δηλωμενο αλλαγμενο μοτερ ??? Και να σου αλλαξουν αλατηρια ακομα χειροτερο δεν θα στρωσει ποτε , εδω δεν τα φτιαχνουν σωστα οι κωλογερμανοι θα τα τοποθετησουν σωστα οι ελληνες . :whistling::angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:

    Το μοτέρ φίλε δεν δηλώνεται πουθενά! Μόνο η αντιπροσωπέια θα το ξέρει! Το θέμα είναι ότι δεν σου αλλάζουνε μοτέρ παρά μόνο σου ανοίγουν το μοτέρ σαν καρπόυζι! Τραγικό. . . αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλίως!

  6. Ενοείται ότι θαενημερωθεί η αρμόδια αρχή ....απλά το ψάχνω λίγο να δώ τι μπορώ να κάνω...

    Για την ιστορία μου έλεγε ότι δεν ισχύουν αυτά που λέω και ότι έχω 55άρι απλα δεν το ξέρω.

    Φίλε απλά για να ξέρεις τα vw έχουν κουμπί στο ντεπόζιτο για εξαέρωση! 52 λίτρα μπορεί και να είναι εφικτό! Θα συνιστούσα να το ψάξεις πριν κάνεις οτιδήποτε!

    Φιλικά, Μάριος

  7. Παιδια σήμερα το πρωί μου άναψε για πρώτη φορά το κίτρινο λαμπάκι λαδιών(δεν είχε ανάψει μέχρι τώρα γιατί συμπλήρωνα). Έκαψε 1 λίτρο στα 2100χλμ που είχα κάνει.

    Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν να αλλάξω έμβολα(πιστόνια) και ελατήρια.

    Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος(χοντρή ζημιά με μεγαλό ρίσκο κατά την γνώμη μου).

    Θέλω την γνώμη σας..

    Εύχομαι να λυθεί σε όλους μας το πρόβλημα με τα λάδια χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

  8. Παιδιά καλησπέρα! Ξέρει κανείς το κίτρινο λαμπάκι του λαδιού πότε ανάβει? Σε ποιο σημείο της ράβδου?

    Εάν ανάψει πόσα χλμ μπορείς να κάνεις?

    Και κατι τελευταίο- όταν τα λάδια είναι στο min πόσο έχει κάψει? 500ml η' 1 lt ? Με λίγα λόγια από το max στο min πόσο είναι?

  9. τόσο είναι περίπου το φυσιολογικό....

    Εμένα παιδιά όπως έχω ξαναπεί στα 1000χλμ άλλαξα λάδια! στα 2000χλμ έκαψε 400, στα 3200χλμ έκαψε 500 και τώρα στα 4750 έχει κάψει από 400 μέχρι 500. Δεν θα συμπληρώσω για να δω πότε θα ανάψει λαμπάκι! Πάντως δείχνει ότι μειώνεται η κατανάλωση! Ας το ελπίσουμε..

  10. Σαν παλιος κατοχος 106 rallye αυτό ειναι απόλυτα εφικτό.

    Και σε μια κόντρα τυχαία δεν ξερεις ποτε ο αλλος σε τι κατασταση ειναι.Μπορει το πολο να ηταν φορτωμενο,μπορει να είχε 95αρα μπορει να μην πατησε με την 3η, να είχε το D και να αργησε να κατεβασει στα μπαμ.

    Το σαξακι με 145-150 αλογα και 930 κιλα εχει καλυτερη αναλογια κιλα/Ιππο απο μαμα πολο.και στα 80 με τριτη είναι μεσα στην δύναμη.

    Πατα και μια με το σαξο να σου λυθει η απορια.

    Συνωνόματε εγώ δεν είπα ότι αποκλείεται να έγινε ή ότι το saxo είναι αργό. Απλά πιστεύω ότι το polo είναι πιο γρήγορο ειδικά σε πάτημα roll! Μία δοκιμή θα μας τα δείξει όλα!

  11. μηπως ο οδηγος του πολο ηταν ψιλο κουλος?????

    ο φιλος σου παιζει γυρω στα 160 αλογα στα 1600 κυβικα σωστα?

    θα μπορουσες να πεις οτι το πολο υστερει στο θεμα κυβικων μιας και ανοιξαν απο 80

    αλλα δεν πιστευω αυτη η διαφορα να καλιπτει την διαφορα ιπποδυναμης!

    Ξέχασα να αναφέρω ότι πέρα από το δίχαλο όλη η εξάτμιση είναι ΜΑΜΑ με καταλύτη και επίσης βαράει κόφτες στις 8000rpm. Δεν ξέρω πόσα άλογα βγάζει ακριβώς αλλά με παραξενέβει το γεγονός.

  12. Παιδιά καλησπέρα!

    Έχω ένα κολλητό ο οποίος έχει saxo με πρόγραμμα, δίχαλο και εκκεντροφόρους ρυθμισμένους. Δεν έχει τύχει ακόμα να ανοίξουμε μαζί αλλά μου είπε κάτι το οποίο με προβλημάτισε.

    Άνοιξε σήμερα στη μεσογείων με ένα polo από 80 μέχρι 160 και ήταν μπροστά. Πώς γίνεται να είναι εφικτό αυτό? (δεν πάιζει να μην μου λέει αλήθεια, είναι αδερφός)

    Περιμένω τις απόψεις σας.

  13. Καλησπερα σε ολους τους PoloGtiκηδες. Σημερα μεσημερακι 3η επισκεψη στον Γρατσια και συμπληρωση σχεδον 1 λιτρο λαδακι στα 5,090 χλμ. Μεχρι στιγμης εχω καψει 3 λιτρα και απο οτι μου ειπε ο αρχιμηχανικος εχουν αλλο ενα αντιστοιχο κρουσμα και υστερα απο συννενοηση με την μαμα VW παρηγγειλαν ηδη για να αλλαχτουν τα ελατηρια. Το αμαξι αγορασθηκε 3/9/2010 και τα πιο πολλα χλμ ειναι εκτος πολης. Ελπιζω να σταματησουν τα " προβληματα " αλλιως θα το δωσω οσο καλο - χρυσο κι αν ειναι.

    δεν ξέρω αν είναι απλή η αλλαγή αυτή. αν μπορούμε να εμπιστευτούμε το αμάξι μας μετά. απ´ την άλλη δεν έχουμε και άλλη επιλογή.

  14. Το προβλημα με αντικατασταση των ελατηριων θα λυθει μιας και αυτα ειναι υπευθυνα πολλες φορες για μεγαλη καταναλωση λαδιου μιας και δεν λειτουργουν σωστα.

    Σιγουρα ειναι απαραδεκτο να συμβαινει κατι τετοιο αλλα δυστυχως ειναι ολα μεσα στο προγραμμα.Το θετικο ειναι οτι το καταλαβε η εταιρεια και κανει την αντικατασταση αλλιως θα επρεπε να το αποδειξει ο καθε ιδιοκτητης.

    Η αντικατάσταση ελατηρίων όμως είναι ασφαλής?? Μπορούμε να εμπιστευτούμε τουε εδώ μηχανικούς?

  15. Castrol edge 5 30 τα αλλαξα στα 3000κμ περιπου τωρα εχω 9500. δεν αλλαξα το φιλτρο λαδιου τοτε γιατι δεν ειχανε.. Οποτε σκευτομαι να ξαναλλαξω λαδια σε λιγο και φιλτρο λαδιου. Λαμπακι δεν μου αναψε πηγα στην αντιπροσωπια πανω απο 5-6 φορες μεσα σε ενα 2μηνο και το μονο που κανανε ηταν μια καταγραφη λαδιων ποσα μλ εχει χανει ανα διαστημματα.

    και πόσο δηλαδή σου έκαψε; εμένα δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό αλλά 900 ml δεν είναι και τραγικο για 2300 χλμ. είμαι ακόμα και στο στρώσιμο. θα δείξει..

  16. Η σαφης οδηγια ειναι αντικατασταση ελατηρια στα πιστονια.Καμια αντιπρωσοπεια δεν προχωρα σε αντικατασταση κινητηρα.Και επισης δεν καταναλωνουν ολα το gti 6R.Αυτο οφειλεται γιατι μονο μιας συγκεκριμένης κατασκευαστικής χρονικής περιόδου ελατήρια έχουν πρόβλημα.

    Όσον αφορα το θέμα των πολλαπλασιαστών για τον συγκεκριμένο κινητήρα δεν υπάρχει καμια απολύτως οδηγία.Είναι για παλιότερους κινητήρες..

    Φίλε μου μήπως ξέρεις ποιας συγκεκριμένης περιόδου τα ελατήρια έχουν πρόβλημα?

  17. για τα λαδια και εγω χω θεμα παρομοιο με εσενα μαριε.. το πιτσιλιστηρι δν το παρατηρησα καν μηπως απο το πλησιμο που το εκανες γιατι μαζευει στην αεροτομη καπου και σταζει μετα?? (λεω εγω τωρα μια εκδοχη)

    Ανδρέα μπορείς να μου πεις τί λάδια έχεις συμπληρώσει εσύ; σου έχει ανάψει λαμπάκι; πήγες ρώτησες στην αντιπροσωπεία;

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.