Jump to content

m@riosgti

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by m@riosgti

  1. Παιδιά νομίζω υπάρχει επιτέλους update λογισμικού του σασμάν και λύνεται το πρόβλημα!
  2. ´Εχω 12000χλμ και το πρόβλημα έιναι υπαρκτό αλλά όχι ιδιαίτερα έντονο. Δεν πιστεύω ότι είναι γενικό πρόβλημα οπότε μην ανησυχείς από τώρα! Με το καλό να σου έρθει και καλορίζικο! Το πήρα Φεβρουάριο του 2010! Ξέρεις εάν έχει βγει αναβάθμιση από τότε? Ευχαριστώ πολύ!
  3. To έχει παρουσίασει και σε εσένα? αλλαγή πολυδίσκου εννοέις? και τί εννοείς πρόβλημα άνεσης? ποια είναι η γνώμη σου- να κάνω κάτι ή να το αφήσω έτσι?
  4. Με γρήγορη αναζήτηση στο φόρουμ είδα ότι το πρόβλημά μου, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα είναι γνωστό. Έχω το gti με dsg7. Με δευτέρα και στροφές 1000 και κάτω το αμάξι σκορτσάρει ή αλλιώς ζορίζεται όταν πατάς λίγο το γκάζι. Θέλω να μου πέιτε 1ον εάν μπορώ να κυκλοφορώ όσο θέλω και 2ον τί πρέπει να μου κάνουν(ή καλύτερα να ζητήσω) στο συνεργείο? Διάβασα διάφορα γι αυτό θα ήθελα να ακούσω κάτι συγκεκριμένο από κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
  5. Κορπας λεγετε! ειναι στην περιοχη Υμμητός! 210-7563111! Ζήτα τον Νίκο! Πολύ καλά παιδιά!
  6. http://i5.photos.s*μη επιτρεπόμενο @ URL*/1785/1785068_j_b.jpg Ρε παιδιά τι χρ´ωμα έιναι αυτό? Μπαίνει σε εμάς?
  7. Το μοτέρ φίλε δεν δηλώνεται πουθενά! Μόνο η αντιπροσωπέια θα το ξέρει! Το θέμα είναι ότι δεν σου αλλάζουνε μοτέρ παρά μόνο σου ανοίγουν το μοτέρ σαν καρπόυζι! Τραγικό. . . αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλίως!
  8. Έχει θήκες όμως λογικά μπορείς να βάλεις
  9. Φίλε απλά για να ξέρεις τα vw έχουν κουμπί στο ντεπόζιτο για εξαέρωση! 52 λίτρα μπορεί και να είναι εφικτό! Θα συνιστούσα να το ψάξεις πριν κάνεις οτιδήποτε! Φιλικά, Μάριος
  10. φιλοσίδη το έχεις; είδα ένα με όλη την πλευρά δεξιά μαύρη! ΚΡΙΜΑ
  11. Παιδια σήμερα το πρωί μου άναψε για πρώτη φορά το κίτρινο λαμπάκι λαδιών(δεν είχε ανάψει μέχρι τώρα γιατί συμπλήρωνα). Έκαψε 1 λίτρο στα 2100χλμ που είχα κάνει. Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν να αλλάξω έμβολα(πιστόνια) και ελατήρια. Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος(χοντρή ζημιά με μεγαλό ρίσκο κατά την γνώμη μου). Θέλω την γνώμη σας.. Εύχομαι να λυθεί σε όλους μας το πρόβλημα με τα λάδια χωρίς περαιτέρω συνέπειες.
  12. Ευχαριστώ πολύ! τελικά καίει πιο λίγο απ'όσο νόμιζα! έχω κάνει 2000χλμ(3200 με 5200) και έχει κάψει 500-600ml! ποια η γνώμη σου; έχω θέμα;
  13. Παιδιά καλησπέρα! Ξέρει κανείς το κίτρινο λαμπάκι του λαδιού πότε ανάβει? Σε ποιο σημείο της ράβδου? Εάν ανάψει πόσα χλμ μπορείς να κάνεις? Και κατι τελευταίο- όταν τα λάδια είναι στο min πόσο έχει κάψει? 500ml η' 1 lt ? Με λίγα λόγια από το max στο min πόσο είναι?
  14. Εμένα παιδιά όπως έχω ξαναπεί στα 1000χλμ άλλαξα λάδια! στα 2000χλμ έκαψε 400, στα 3200χλμ έκαψε 500 και τώρα στα 4750 έχει κάψει από 400 μέχρι 500. Δεν θα συμπληρώσω για να δω πότε θα ανάψει λαμπάκι! Πάντως δείχνει ότι μειώνεται η κατανάλωση! Ας το ελπίσουμε..
  15. Συνωνόματε εγώ δεν είπα ότι αποκλείεται να έγινε ή ότι το saxo είναι αργό. Απλά πιστεύω ότι το polo είναι πιο γρήγορο ειδικά σε πάτημα roll! Μία δοκιμή θα μας τα δείξει όλα!
  16. Ξέχασα να αναφέρω ότι πέρα από το δίχαλο όλη η εξάτμιση είναι ΜΑΜΑ με καταλύτη και επίσης βαράει κόφτες στις 8000rpm. Δεν ξέρω πόσα άλογα βγάζει ακριβώς αλλά με παραξενέβει το γεγονός.
  17. Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα κολλητό ο οποίος έχει saxo με πρόγραμμα, δίχαλο και εκκεντροφόρους ρυθμισμένους. Δεν έχει τύχει ακόμα να ανοίξουμε μαζί αλλά μου είπε κάτι το οποίο με προβλημάτισε. Άνοιξε σήμερα στη μεσογείων με ένα polo από 80 μέχρι 160 και ήταν μπροστά. Πώς γίνεται να είναι εφικτό αυτό? (δεν πάιζει να μην μου λέει αλήθεια, είναι αδερφός) Περιμένω τις απόψεις σας.
  18. δεν ξέρω αν είναι απλή η αλλαγή αυτή. αν μπορούμε να εμπιστευτούμε το αμάξι μας μετά. απ´ την άλλη δεν έχουμε και άλλη επιλογή.
  19. Η αντικατάσταση ελατηρίων όμως είναι ασφαλής?? Μπορούμε να εμπιστευτούμε τουε εδώ μηχανικούς?
  20. και πόσο δηλαδή σου έκαψε; εμένα δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό αλλά 900 ml δεν είναι και τραγικο για 2300 χλμ. είμαι ακόμα και στο στρώσιμο. θα δείξει..
  21. Φίλε μου μήπως ξέρεις ποιας συγκεκριμένης περιόδου τα ελατήρια έχουν πρόβλημα?
  22. Ανδρέα μπορείς να μου πεις τί λάδια έχεις συμπληρώσει εσύ; σου έχει ανάψει λαμπάκι; πήγες ρώτησες στην αντιπροσωπεία;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.