Jump to content

harrispatra

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About harrispatra

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

harrispatra's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. έχω ένα golf 4... 1600.. Έχει εδώ και ένα χρόνο περίπου που σχεδον κάθε μέρα εκτός από το πρωί που θα φύγω μετά δεν παίρνει μπροστά αμέσως.. μιζαρω αρκετές φορές για να πάρει και πολλές φορές πριν πάρει κανονικά είναι σαν παίρνει μπροστά κάπως υποτονικα και τρανταζεται.. μόλις πάρει μυρίζει βενζίνα μέσα. έχω πάει σε μάστορα 5 φορές και με κούρασε πολύ και χάλασα αρκετά χρήματα χωρίς αποτέλεσμα.. μου άλλαξε αισθητήρα στροφάλου πεταλούδα αισθητήρα θερμοκρασίας και μέτρησε και την πίεση της αντλίας κ μ είπε ότι είναι οκ και ότι τελικά ίσως να φταίει κάτι μέσα στον εγκέφαλο!!! ... μετά από όλα αυτά πήγα σε ένα άλλο συνέργεια και ότι μου είπε ο άλλος σε 5 μέρες αυτός μου τα είπε σε μισή μέρα βγάζοντας συμπέρασμα ότι ίσως η πεταλούδα που μου έβαλε ο άλλος είναι ελλατωματικη.. κουράστηκα πολύ παιδιά και δεν μπορώ να χαλάω αλλα λεφτά για ένα παλιό αμάξι.. Θέλω να το δώσω όμως γιατί ψάχνω για άλλο αλλά πρέπει να το φτιάξω πρώτα.
  2. γεια σας παιδια εχω παθει ζημια απο λαθος εκτιμησεις και λαθος δουλεια σε λαθος συνεργεια και τωρα ειμαι αναγκασμενος να βρω μηχανη.ειμαι απο πατρα...αν καποιος φιλος εχει κατι καλο στα υποψιν του ας μου στειλει ενα μυνημα.!!!
  3. ΤΑΣΟ μπορεις να το εξηγησεις καλυτερα αυτο για να το καταλαβω και εγω ο ασχετος..?
  4. Kαλησπερα και παλι παιδια....πηγα σε μαστορα που δεν εχει δικο του συνεργειο δουλευε παλιοτερα σε συνεργειο και τωρα κανει αλλη δουλεια απλα παιρνει δουλιτσες και παει καπου που εχουν ολα τα μηχανηματα και φτιαχνει αμαξια!! το καπακι δεν το πλανισε μου ειπε γιατι θα κοστιζε 50 ευρω και το εκανε για οικονομια...! φλατζα καπακιου αλλαξα ημισετ φλατζας το ελεγε αν δεν κανω λαθος....τι να πω ρε παιδια ειλικρινα ημουν ψιλοασχετος επι των θεματων αυτων και δεν ειχα αποψη....το θεμα ειναι τωρα τι κανω...?αυτος μου ελεγε ισως να εχει ρηγμα το καπακι και να παρουμε καινουργιο μοτερ για να ξεμπερδευουμε...!!!!! του εχεις εμπιστοσυνη ομως με το ισως...?...ετσι δηλαδη να παω για μοτερ...?
  5. Καλησπερα παιδια..εχω μια μικρη διαροη λαδιου μεσα στο δοχειο αντιψυκτικου εχει γινει σαν μαγιονεζα δηλαδη αν το κοιταξεις...πηγα σε μαστορα ερασιτεχνη αλλαξα φλατζα αλλαξα ψυγειο λαδιου και πηρα το αμαξι οπως ηταν και λιγο χειροτερα γιατι τωρα οταν το βαζω μπροστα ρεταρει πολυ μεχρι να ζεσταθει..!!! αυτος μου λεει τα δικα του και οτι ισως εχει ρηγμα στο καπακι ισως...!! ...τεσπα πηρα το αμαξι και εφυγα χωρις να τον πληρωσω για εργασιες και τετοια αφου το ειχε 6 μερες το αμαξι και πληρωσα ανταλακτικα τσαμπα οπως φανηκε ..!! ξερει κανεις απο τετοια περιπτωση..?..λετε να εχει ρηγμα οντως...?..αν ναι τι μπορω να κανω και τιμες γιατι ειμαι τελειως ασχετος απο μηχανικα...!!! ευχαριστω.. GOLF 4.. 2000 MONTELO KINHTHRAS AZD.
  6. καλησπερα παιδια.μηπως υπαρχει το εξαρτιματακι που εχει ο τεμπελης μπροστα για να κουμπωνει?..απο γκολφ 4..γιατι μου εχει σπαασει.κ το εξαρτιματακι που διπλα στην πορτα που κουνασ τουσ καθρεφτες?...αν μπορει καποιος να βοηθησει!!!
  7. Ναι φιλε μου όπως ακριβώς το είπες όταν αυξανω αυξανόταν ο ήχος. Ακούγεται από μπροστά. Δεν έψαξα καλα το λαστιχο μήπως είναι καμια πετρα γιατί βρέχει όλη μέρα αν και είναι καπως διαφορετικός ήχος σαν να είναι κατι πιο εσωτερικα από ότι να ακούγεται από το λαστιχο.!!!! Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα, ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish.
  8. Καλησπέρα παιδιά . Από σήμερα το πρωί που έβαλα μπροστάΆ να φύγω ακούω ένα ελαφρύ τακ τακ μόλις προχωράει το αμάξι...όταν είμαι σταματημένος είναι κομπλέ. ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται; Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα, ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.