Jump to content

gileraslag

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About gileraslag

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

gileraslag's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδες καλησπερα και καλα χριστουγενα.. παιδια θελω μια χαρη σας παρακαλω!!! επειδη εχω να μπω αρκετο καιρο στο site και εχω χαθει λιγακι θελω να μου πειτε κατι... επειδη χθεσ επεσα σε μια τρυπα και κλαταρα το λαστικο και επειδη ειναι αμαρτια να κατσω μεσα πρωτοχρονια λογο οικονομικου μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω τι πρεπει να κανω και που να παω για να παρω αποζημιωση για το λαστιχο? θυμαμαι οτι ειχε αναφερθει και παλιοτερα καποιος και ειχε παρει!! εψαξα αλλα δεν μπορεσα να το βρω!!! μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με την διαδικασια? ευχαριστω εξ'αρχης
  2. φιλε μου ο αριθμος πλαισίου ειναι αυτός πανω στο τζάμη? αν ναι ποιο γραμα πρεπει να ειναι c?
  3. gileraslag

    My polo Gti

  4. Καλησπερααα!!! (επιτελους βρήκα χρόνο να γραψω) Την προηγούμενη παρασκευή (1/7/2001) παρέλαβα επιτέλους και εγω το GTI μου. Οι εντιπώσεις τέλειες αν και είμαι ακομα στο στρώσιμο. Έχω 1300χλμ και θα το παω μεχρι τα 2000. Αλλαγει κανω μεχρι τις 3000 χιλιαδες στροφές καλα δεν ειναι? Αν και ειχα τοσο ενθουσιασμο αυτες τις μερες και το προσεχα σαν τα ματια μου σημερα πεταχτηκε ενα πετραδακι απο το μπροστα αυτοκινητο και μου ραγισε το μπαρμπιζ. Τωρα τι να κανω? Η ασφάλεια θα μου βαλει το γνήσιο της vw?
  5. Φιλε μου καλησπερα, θελω να σου κανω μια ερωτηση. Το αυτοκινητο το εστρωσες για 1500 χλμ που λεει ο κατασκευαστης η οχι? ρωταω για να δω αν παιζει τελικα ρολο το στρωσιμο.
  6. Φιλε μου οταν λες 36/39 εννοεις 36 μπροστα 39 πισω??
  7. Μηπως ξερεται και τι ηχεια σε μεγεθος εχει το polaki?
  8. Για δείτε αυτό που μόλις βρήκα... http://www.protothema.gr/car-and-speed/tech/article/?aid=101667
  9. Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το αμα ξερει κανεις τι ηχεια φοραει το polo.. πx 6" η 5" Ευχαριστω!
  10. Κοιτα θα το ψαξω σε κατι φυλλαδια που εχω και θα απαντησω οσο πιο συντομα μπορω γιατι αν δεν κανω λαθος δεν εχει σχεση με τις θερμοκρασιες. Γιατι το ψηλο το λαδι ψυχετε και πολυ πιο ευκολα απο ενα χοντρο. Γιατι δεν θυμαμαι τι συμβολιζει το πρωτο και τι το δευτερο νουμερο στον κωδικο.. (Γνωμη μου) Η volkswagen οπως πολυ καλα το ειπες προτεινει castrol ειπεδη ισως ειναι γερμανικα επειδη η castrol εχει σκασει λεφτα για να τις κανει διαφιμηση και αλλα πολλα. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να κοιτας αν το λαδι που θα βαλεις εχει ενα τετοιο χαρτι το οποιο λεγεται πιστοποιηση και αν τηρει τις προδιαγραφες που χρειαζεται. ( προσπαθησα να ανεβασω μια να δειτε πως ειναι αλλα δεν αφηνει βγαζει error.)
  11. Eιναι καλυτερο στις υψηλες θερμοκρασιες του κινητηρα, καλυτερη λιπανση λογου του οτι ειναι πιο ψηλο και ετσι μειωνεται η φθορα. Οσο πιο ψηλο λαδι μεγαλυτερη οικονομια βενζινης. Και τα ψηλα λαδια εχουν το πλεονεκτημα οτι το χειμωνα δεν "παγωνουν" και ετσι δεν εχεις μειωμενη λιπανση κατα την εκκινηση του κινητηρα. Οσο για το αν θα καιει παραπανω λαδι σε αυτο συμφωνω αλλα η διαφορα θα ειναι το πολυ 300ml στα 15.000.
  12. To polaki απο οσο ξερω αν και δεν μου ηρθε ακομα φοραει Sae 5w/30 αυτο ειναι ο τυπος και οποια μαρκα και να το παρεις δεν αλλαζει. Μετα αλλαζουν οι προδιαγραφες.Πχ (API SM/CF, ACEAA3/B3/B4, MB229.1/229.3, VW502/505) Οσο για τα castrol δεν ξερω σε τι δοχειο ειναι ουτε πως ειναι γιατι δεν τα δουλευουμε. Οποτε δεν μπορω να βοηθησω με φωτο. Παντως εγω θα προτειμουσα ενα Sae 0w/40(προσωπικη αποψη) ειναι πιο ψηλο λαδι και σαν αποτελεσμα καλυτερη λιπανση του κινητηρα για πολυβάλβιδους και τούρμπο κινητήρες καθώς και για κινητήρες άμεσης έγχυσης και για λειτουργία κάτω από τις πιο δυσχερείς συνθήκες για τους πλέον σύγχρονους κινητήρες και για ειδικές συνθήκες όπως υψηλή ταχύτητα. Eπειδη οπως ειπα ειμαι ενας απο αυτους που το περιμενουν αμα ανεβασεις μια φωτο της μηχανης μπορω να σου δειξω που βαζεις το υγρω για τους υαλοκαθαριστηρες. Υ.Γ Σε ολα τα παραπανω δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνος ουτε μου κατεβηκαν και τα εγραψα. Τα εχω παρακολουθηση σε σεμιναρια. (προς αποφυγη παρεξηγησεων)
  13. Ναι εχουμε μαγαζι με φιλτρα και λιπαντικα και οσο να πεις απο τετοια θεματα ειναι ενημερωμενος. Σε τετοια καταστημα αμα πας θα βρεις σιγουρα. Δηλαδη οπου θα εβρισκες paraflu βρησκεις και αυτο αντιστοιχα. Φιλε μου για οτι αλλη απορια εχεις πες μου!
  14. Στο link μου εστειλες αυτο ειναι το G12 της εταιριας WEG και μαλιστα ειναι αυτο που δουλευουμε και εμεις και μπορω να σου πω ειναι εξερετικης ποιοτητας (ΔΟΚΙΣΜΕΝΟ). Οσο για τα υγρα καθαρισμου παρμπριζ οπου και να πας ετσι να το ζητησεις θα καταλαβουν. Δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο. Απλα ειναι σαν ενα σαπουνι που το βαζεις στο δοχειο για τις πιτσιλιθρες. Και καθαριζει καλυτερα μυριζει κιολας και δεν παγωνει και τον χειμωνα και δεν εχεις προβλημα μην σκασει καμια ενωση. Και δεν ειναι ακριβο γυρως το 1 ευρω κοστιζει. Γεμιζεις το δοχειο και βαζεις ενα μπουκαλακι απο αυτο(250ml). Και στο σουπερ μαρκετ μπορεισ να το βρεις... http://www.contacthellas.gr/index.php?act=viewProd&productId=71 .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.