Jump to content

laris

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by laris

  1. Μετα απο πολυ ψαξιμο και σπαζοκεφαλια ,κατελιξα και εβαλα στο gt αναρτηση της weitec την hicon gt .Αγορα απο εξωτερικο με κοστος 780 συν 20 μεταφορικα.Το αποτελεσμα πανω απο ικανοποιητικο καθως η αναρτηση ειναι ετσι ακριβως οπως την ηθελα για τα δικα μου δεδομενα.Το αυτοκινητο "εσφιξε" και μπαινεις στις στροφες με οσα εχεις ορεξη ,χωρις να κοπαναει σε καμια περιπτωση με αριστη αποσβεση ανωμαλιων.Επισης το χαμηλωσα και περιπου 3 ποντους απο οτι ηταν μαμα.
  2. και εγω μετα απο πολυ ψαξιμο ,ημουν αναμεσα σε otinger και riegger.Τελικα εβαλα την riegger και απο οτι τα βλεπω ολα νομιζω οτι ειναι απο τα ομορφοτερα πακετα χωρις να ξεφευγει σε εκτρωματα οπως μερικα αλλα.Αν και τωρα ειμαι στην δυσαρεστη θεση να τα αποχωριστο γιατι θα πουλισω και το γκολφακι στη μαμα vw ανταλαγη και οπως καταβενετε η τιμη ειναι πολυ κατω οποτε τα σποιλερ θα πουλιθουν ξεχοριστα.Α αν ενδιαφερετε καποιος http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/3241119/
  3. Και εγω απο τοτε που το εβαλα πολυ πολυ ευχαριστημενος,μονο την σκαστρα αλαξα μου την καθαρισε ευκολα γιατι ηταν απο τις παλιες τις πλαστικες κατα τα αλλα οκ.εμενα μου ειπαν για 210 αλογα,δεν ευκαιρεσα να το μετρισω αλλα πυστευω οτι το αμαξι τα εχει γιατι τι να πω ρε παιδια μετα τις 5000 εως τις 7000,απλα τρελενεται!!το εχω ερωτευτει το REVO.
  4. Γεια σας,απο οτι ξερω αυτο το προβλημμα πρεπει να το εχετε οι πιο πολλοι.Τωρα με τα κρυα ειδικα το πρωι ακουγονται πολυ τα ελατιρια των αμορτισερ ενα τριξιμο δλδ οπως τριζει το κρεβατι! Εχω παρατηρισει οτι οταν βραχουν η οταν ο καιρος ειναι ζεστος δεν ακουγονται.Μηπως ξερει κανεις να κανουμε κατι οπως π.χ λυπανση με καπιο ειδικο σπει θα γινει δουλεια?
  5. Τελικα με τα πολλα σημερα μπωρεσα να παω το αμαξι στην μαμα vw,και το προβλημμα ηταν η σκαστρα.Ηταν απο της παλιες μου ειπαν 1ης γενιας πλαστικη και αλαχτηκε με νεα 3ης γενιας μεταλικη.το κοστος 38 ευρο.
  6. Γεια σας,παρουσιαστικε ενα καινουριο προβληματακι στο golf gt 170.με τερμα γκαζι πατιμενο μολις πιασει τις 5000 στροφες βλεπω το μαμα οργανακι boost εκει που ειναι τσιτα να πεφτει σταδιακα οσο συνεχιζουν να ανεβενουν οι στροφες και ενοητε δεν εχει και τηνδυναμη που ειχε(α να πω οτι το αμαξι εχει revo)αλλα δεν νιμιζω να ειναι απο αυτο.Παρουσιαστικε σε κανεναν το ιδιο?παλεοτερα ειχα αλλαξει Ν75 (το μονο αλοστε μεχρι τωρα)αλλα δεν ηταν τα ιδια συμπτοματα.τοτε εχανε παλι την πιεση πιο αποτομα στις3.500 στροφες.Μηλησα με φιλο που ειναι στο σερβισ τις αντιπροσοποιας κ μου ειπε οτι ειναι κατι αλλο κ οχι βαλβιδα.αλλα δεν ξερει συγουρα πρεπει να μπει στο διαγνοστικο.λογο μη ευρεσης χρονου δεν ξερω ποτε θα το παω ειμαι και σερβις 60.000.
  7. Eστο και ετσι μεσο ασφαλιστικης παλι πιο εμπιστο ειναι αφου το δεχετε και η ασφαλιστικη 1 λογος παραπανω,και ας μην παρω το 100% της ενδεχομενης ζημιας ας ειναι και το 70%.Ενω αν εχω οπως λες φιλε μου μονο το τηλ του προγραμματιστη μου και μου σπασει οπως λες το μοτερ,θα μου πει φερτο απο εδω και φυσικα θα πληροσω εγω το 100% της ζημιας.Τι να το κανω ετσι?Τωρα οταν ενας προγραμματιστης σου βαζει το προγραμμα του χωρις να σου δινει καπια εγγυηση,παει να πει εδω δεν το επμυστευετε αυτος γιατι να τον εμπυστευτω εγω?Εγω δεν εχω βαλει ακομα πργρμα αλλα πιο πολυ γερνω προς μτμ η revo που την εχω και δοκιμασμενη στο προηγουμενο αμαξι που ειχα seat leon cupra 280ps.
  8. Nαι ειναι πολες οι λυσεις συμερα οπως λες που ξεκινουν απο 450-1500 ευρο.Τωρα οταν λεω συγουρο πργραμμα εννοω περι εγγυησης.Τα περισοτερα προγραμματα ανακυνονουν την βελτιωση αλογα-ροπη και τιμη,μα οταν τους πεις για καπια εγγυηση,γυρνουν το κεφαλι απο την αλλη η σου λενε οτι π.χ. ναι 2 χρονια αλλα στα ηλεκτρονηκα τμηματα του αυτοκινητου,(εγκεφαλος)γιατι λεει εκει μονο επεμβαινουμε.ναι αλλα το παραπανω ζορι,οταν μπει το προγραμμα, δεν το τρωει ο εγκεφαλος αλλα το μοτερακι!Η μονη βελτιωτικη εταιρια που δινει 2 χρονια στα ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΟΙ γραπτος ειναι η ΜΤΜ και εγω μονο αυτη μπορω να εμπιστευτω καθως και οταν ειχε βγει ο tsi η μαμα vw ειχε πει οτι το μοτερ δουλευε αψογα στο τεστ που υποβληθει μεχρη τα 250 αλογα(αλα δεν το αφησαν εκει γιατι μετα ποιος θα αγοραζε το gti?)αρκει η βελτιωση να γινει ΣΩΣΤΑ.
  9. Με τα διπλα λεφτα δεν βαζεις καπιο σιγουρο προγρμμα αλλα μαλλον με καμια 800-900 ευρο,ασε που και σε κανενα προγρμμα που εχω ρωτιση.(γνωστο η μη),η απαντηση απο ολους ητν ιδια δλδ οτι δεν γινονται κ θαυματα.Η δικη μου γνωμη ειναι ενα καλο προγραμμα γνωστης εταιριας και ενα sprint-booster θα εχεις στη κυριολεξια αλλο αμαξι.
  10. Κατσε ρε φιλε το δωκιμασες και το λες αυτο?
  11. Φιλε μου βαλτο και μετα απο καθε πατημα του γκαζιου,το χαμογελο στα χυλει σου ειναι εγγυημενο.τιμη 200 ευρο.
  12. Ναι ετσι ειναι φιλε μου αν δεν δοκιμασεις κατι απλα δεν μπωρεις να εκφρασεις και αποψη ειδικα οταν καπιος χριαζετε μια γνησια πληροφορια.
  13. Γεια σας τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο οσον αφορα την βελτιωση στην αποκριση γκαζιου,κατεληξα και εβαλα το sprint booster του μπουλεκου (το καινουριο με την δυνατοτητα ενεργοποιησης-απενεργοποιησης).Το αυτοκινητο μεταμορφωθηκε κυριολεκτικα,και αμεση αποκριση στο γκαζι αλλα ο κινητιρας τωρα φαινετε τις πραγματικες δυνατοτητες που ειχε κρυμενες.Αυτο που σου κανει το sprint booster δεν μπωρεις με τιποτα να το κανεις χωρις αυτο,οσο γκαζι και αν πατουσες πριν.Μεγαλη εκτιναξη στο πατημα του γκαζιου που νομιζεις οτι το αμαξι εχει τουλαχιστον 20 αλογα παραπανω.Απλα perfect!
  14. Συμφωνω με tein ειναι οτι πιο ολοκληρομενο ζητας,με διπλη τιμη βεβαια και βγαινει για εμας.Στο ebay θα την βρεις περιπου 1600 ευρω
  15. Γεια σε ολους,θελω την γνωμη σας για αυτη την αναρτηση FK ρυθμιζομενη,την εχω βρει στο ebay με τα μισα λεφτα σε σχεση με Ελλαδα.Να την βαλω στο gt?
  16. Καλυσπερα σε ολους,εχω ενα golf gt,και θελω να κανω κατι με την αποκριση του γκαζιου που ειναι ενωχλητικη.Εχω ψαξει και εχω βρει ενα μαραφετακι λεγομενο throttle controller booster,τοποθετιται με 2 φισες η μια στη θυρα οbd και η αλλη στο πενταλ γκαζιου,εχει 7 θεσεις ρυθμισεις τις αποκρισης,επαναφορα σε εργωστασιακη ρυθμιση και 5 θεσεις οικονομιας καυσιμου.Ξερει κανεις κατι για αυτο το εχει τοποθετιση καποιος?Θα κανει δουλεια η τσαμπα τα λεφτα?(130 ευρω)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.