Jump to content

poulidis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About poulidis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

poulidis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστω για την βοηθεια, παρηγγειλα ηδη το mann 2939 φιλτρο για αλλαγη
  2. Καλημέρα σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό ότι μυρωδιά υπάρχει έξω περνάει αμέσως στην καμπινα όταν λειτουργεί ο κλιματισμός. Φαντάζομαι ότι είναι κάποιο φίλτρο. Είναι φίλτρο καμπίνας η εχεις καποιο άλλο φίλτρο κλιματισμού που πρέπει να αλλάξω; Ευχαριστώ
  3. η δικια μου sd παντως ειναι class 10 8gb
  4. Εχω δοκιμασει 8gb sdhc με περιπου 5gb μεσα και ολα τα τραγουδια χυμα χωρις φακελους και κανει πανω απο 30 δευτερολεπτα καθε φορα που βαζεις μπροστα
  5. δεν με καλυπτει γιατι θελω να εχω μαζι μου γυρω στα 8gb τραγουδια. εκτος λοιπον του οτι καθε φορα που βαζεισ μπροστα το αμαξι κανει περιπου 40 δευτερολεπτα για να διαβασει την καρτα, εχω διαβασει για περιορισμους 99 τραγουδιων ανα φακελο και αν θυμαμαι καλα 500 στο συνολο (μπορει να κανω και λαθος απλα ετσι διαβασα)
  6. poulidis

    Usb In Interface

    Καλημερα σε ολους. Πριν απο περιπου ενα μηνα παραγγειλα ενα Golf highline με το rcd 510. Αυτο που δεν εβαλα γιατι νομιζα οτι θα μπορουσα να κανω δουλεια με την sd ειναι to mdi... και οταν το συνειδητοποιησα ηταν αργα. Τωρα ψαχνω απο δω κι απο κει να βρω καποια after market λυση για να βαλω ενα usb αλλα να φαινονται οι τιτλοι των τραγουδιων στην οθονη, να δουλευουν τα χειριστηρια στο τιμονι, να μην χρειαζεται να ονομαζω τα τους φακελους μου cd01, cd02 κλπ και τελικα να μην εχω και το οριο των 6Χ99 τραγουδιων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.