Jump to content

Virtsons

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Virtsons

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

Virtsons's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Για δες και εσυ λιγο εδω> Richard Jones Engineering: http://www.rjes.com/ Εχει τα παντα για να βαλεις εναν πιο καινουριο μοτερ, ενα subaru EJ 20 ας πουμε, που ειναι και injection, DOCH, με 125-130hp 190Nm ροπη. Απλα φροντισε να βρεις μοτερ μαζι με τον εγκεφαλο, πλεξουδα, ασφαλειοθηκες, και το κλειδι με το δαχτυλιδι του immobilizer. Αλλιως, αμα δεν θελεις ηλεκτρολογικα τρεχαματα, μπορεις να βαλεις κατι με καρμπυρατερ, η και ενα παλιο injection ισως που δεν εχει immobilizer, μονο εγκεφαλο.
  2. Θεσσαλονικη ειμαι φιλε, ωραια μετατροπη εχεις, αν και με τις τιμες της βενζινης αυτο τον καιρο λιγο γεναια θα ελεγα! Εγω θα το αφησω Diesel, γιατι χανομαστε! Αλλιως θα μου αρεσε και μενα ενα εξακυλινδρο, ισως ενα Subaru SVX.
  3. Γεια σε ολους, Μολις γραφτηκα στο φορουμ, ειμαι ο Στεφανος κλπ. Ενιγουεϊ, Εχω ενα T3 Westfalia Joker tou 84, (pop-top) στο οποιο περιμενω να βαλω το νεο μου 1.9 TDI fly by wire, που μολις κατεβασα απο ενα τρακαρισμενο golfακι. Θα κανω και ενα thread οταν βρω λιγο χρονο, γιατι τραβαω τα ζορια μου τωρα με πτυχιακες κλπ. Ειμαι και στο Brick-Yard, Volkszone, Restowagen, TDIclub, κ.α.εδω και 5 χρονια (τα εχω λιωσει) και γενικα ασχολουμε με τα ασθματικα μοντελα της VW. Εδω ειναι post-WEITEC -45mm και με silent-block πολυουρεθανης της powerflex Το αλλο μου αυτοκινητο ειναι....και αυτο ενα VW! Σκαθαρι του 69 με 1.6 μοτερ το οποιο σε κανα χρονο ελπιζω να γινει bugaru. Η απαραδεκτη μουρη ειναι και αυτη δικια μου! Αυτα for now...
  4. Για δες λιγο εδω> Richard Jones Engineering: http://www.rjes.com/ Εχει τα παντα για να βαλεις εναν πιο καινουριο μοτερ, ενα EJ 20 ας πουμε, που ειναι και injection, DOCH, με 125-130hp 190Nm ροπη. Απλα φροντισε να βρεις μοτερ μαζι με τον εγκεφαλο, πλεξουδα, ασφαλειοθηκες, και το κλειδι με το δαχτυλιδι του immobilizer.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.