Jump to content

volkswagengolf3gt

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by volkswagengolf3gt

  1. το κακό με εμένα ειναι οτι μου αρέσει πολυ το 3αρι και θέλω να το κανω να πετάει. με του σ3 το μοτέρ πανω θα έχω ενα αμάξι το οποίο θα γαζώνει αρκετα πιστεύω, ασε που αμα το πουλήσω θα πέσω σε κατάθλιψη χαχα εχω καινούριο αμάξι ετσι κ αλλιώς πήραμε με τον πατέρα μου το α3 1.8τ 2010 μοντέλο ειναι σ-τρονικ οποτε δεν με ενθουσιάζει τοσο η ιδέα για γκοφ 4 με το πρόγραμμα της μτμ παει 210 άλογα αυτο... αλλα και πάλι θα ειναι πιο αργό απο το γκολφ με το 20vt,το οποίο με πρόγραμμα κ αυτο πάει 250 αλόγα κ 370nm ροπή... εγω βλέπω την καρότσα του 3 να εχει 370nm ροπή και να πηγαίνει σαν διάολος αφήνοντας διάφορα πίσω του το γκολφακι που έχω το ευχαριστιέμαι περισσότερο να σου πω την αλήθεια. δεν εχει esp,abs, αερόσακους το νιώθω πιο αμάξι εχω εναν τρελαρα μηχανικό που κανει αγονιστικους σκαραβαίους ειναι και φίλος με τιν οικογένεια, μου εχει πει οτι οι τιμές παιζουν γιατι πρέπει να το ψάξει και να τα βρει όλα, εκει γύρω που λες και εσυ πάντως παιζουν το λιγότερο 4.500 κ το μαξ 6.+++ το γκολφ μιας και ειναι δικό μου και το έχουμε απο το 96 κουτα τοσα χρονια δεν μου παει η καρδια να το δώσω...
  2. ευχαριστώ πολύ. και για το σαιτ και για τα σχόλια. με κλειστά μάτια δεν λες τίποτα... θέλω να ειμαι νόμιμος γκαζακιας, δεν θέλω να με πιάσουν να δηλώσω το 2 λίτρο και μετά να κλαίω, ούτε να χαρτζιλικώνω τα κτεο όλη την ώρα. όντως είναι 5-6 χιλιάρικα ολη η δουλεία?
  3. τάληρο... τάληρο! αρκη να μου πετύχει κ να μν έχω εναν σκασμό προβλήματα. για τροπετο έλεγα και εγω. απλα βλέπω την ολη κατάσταση αρκετά σωστή γιατι με 5-6 χιλιάρικα θα εχω ενα αμάξι το οποίο θα σκάβει, σε σχέση με τον ABF που θα χρειαστώ να σκάσω περισσότερα για να φτάσω ενα 20vt επιδόσεις. τώρα αφου είναι απο την επομένη γενιά κινιτηρας τι γίνετε? θέλει αρκετές πατέντες για να κουμπώσει?
  4. γεια σας παιδιά,ειμαι κάτοχος ενος golf μκ3 (101 ps ) . δεν θέλω να το πουλήσω με τίποτα , τα γκάζια του δεν μου αρκούν πλέων, θέλω να του κουμπώσω πάνω τον BAM κινητήρα του s3 με 225 αλογάκια. ήμουν αναμεσα στον ΑΒF και σε αυτόν, αλλά με φοβίζει το 2 λίτρο. ποια είναι η γνώμη σας? υπάρχει κάποιος ο οποίος εχει κανει παρόμοια μετατροπή? ποιο ήταν το αποτέλεσμα?θα χρειαστώ δεσίματα στο σασί ? και φυσικά... πόσο μπορει να ειναι το κόστος μιας τέτοιας βελτίωσης? σας ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.