Jump to content

apar1989

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About apar1989

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

apar1989's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Eυχαριστώ για την απάντηση, απλά δεν έχω συναγερμό....
  2. Όχι, δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα, μόνο αισθητήρες παρκαρίσματος μου έχει βάλει ο αντιπρόσωπος που το αγόρασα στην Ελλάδα... αλλά δε πιστεύω ότι αυτό προκαλεί το πρόβλημα... (η οροφή και το rcd είναι εργοστασιακά)
  3. Καλησπέρα, έχω ένα GOLF VI (160ps) του 6/2009 και έχω κάνει μέχρι στιγμής 22500 km, γενικά είναι ικανοποιημένος και διαβάζοντας άλλα προβλήματα στο forum, νομίζω είμαι πραγματικά τυχερός που το αυτοκίνητο λειτουργεί... Τα δικά μου προβλήματα είναι 3: 1. Όταν βάζω μπρός το αυτοκίνητο, το ρεύμα καθυστερεί να πάει στις πόρτες περίπου 9-10 secs και πρέπει να περιμένω για να ανοίξω κάποιο παράθυρο, να φτιάξω κάποιο καθρεύτει, κλπ (αυτό το παρατήρησα, με αναμένα φώτα πορείας, φωτίζεται όλο το ταμπλό, οι δείκτες των οργάνων, αλλά οι πόρτες καθυστερούν να φωτιστούν) 2. Όταν με αναμένο κινητήρα, κλείνω τα παράθυρα ή την ηλιοροφή και παράλληλα, σβήσω και τον κινητήρα, ενώ αρχικά τα παράθυρα ή η οροφή έκλειναν, μετά αρχίζουν να ανοίγουν. (το διάβασα και για το Golf V, στο forum) 3. Όταν παρκάρω και ανοίξω την πόρτα του οδηγού από μέσα να κατέβω (χωρίς να έχω πατήσει κεντρικό ξεκλειδωμα από μεσα), και πάω να κλειδώσω με τον τηλεχειρισμό - το κλειδί δλδ - τότε το κόκκινο φωτάκι, που δείχνει ότι έχει κλειδώσει το αυτοκίνητο καταλήγει να είναι παρατεταμένο, και με την 2η ή την 3η φορά που ξαναπατάω κλείδωμα, τότε ακού την πόρτα του οδηγού να κλειδώνει (από μέσα λογικά, γιατί από έξω το τσεκάρω με το χέρι) και το φωτάκι να αναβοσβήνει κανονικά. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω ξεκλειδώνοντας κάθε φορά τις πόρτες από μέσα κεντρικά, αλλά δεν έχει αντιμετωπιστεί πιστεύω. Ήθελα να ακούσω γνώμες, καθώς και να δω αν κάποιος άλλος αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με εμένα ή το δικό μου είναι μοναδικά προβληματικό.... Τέλος, έχω κάνει επέκταση εγγύησης σε μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη στα 4 χρόνια, αξίζει να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία ή πιστεύετε ότι είναι χάσιμο χρόνου.... Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.