Jump to content

vwclub

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vwclub

  1. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εδω να σημειώσω οτι εμαθα οτι το αυτοκίνητο ηταν σε ακινησία 2,5 χρόνια και οτι φορούσε πάλι KR κινητήρα ο οποίος είχε ροική (δεν έμαθα τι άλλο) και είχε το Leon(μαμα) στα ίσια.Το συγκεκριμένο μοτέρ έπαθε απο θερμοκρασία.Αλλαγή μοτερ πάλι με KR, αυτον που έχει τώρα το οποίο ψηφιακό καντραν λέει οτι έχει 43.600 χλμ. Δεν το πολυπιστεύω,τι να πω?
  2. Γεια χαρα σε ολους. Ειμαι νεο μελος,και με αφορμη την αποκτηση ενος Golf Mk2 Gti16V'89(KR) ξεκινησα την περιπλανηση μου στο διαδικτυο αναζητωντας πληροφοριες και διαβαζοντας τα "απειρα" σε συναρτηση παντα με την παρατηρησεις που επισημαινω στο συγκεκριμενο αυτοκινητο με τον μηχανικο ψεκασμο.Ακουστε λοιπον την ιστορια μου. Στην οικογενεια εχουμε αλλα δυο αυτοκινητα:ενα Mondeo 1800cc '05(πατερα μου),και ενα Leon FR '06 (αδερφου μου).Το αυτοκινητο(δικο μου) το πηρα σχεδον τσαμπα με το σκεπτικο οτι θα το κρατουσα κανα δυο χρονια και μετα θα το πεταγα για κατι αλλο. Το οξυμωρο της ιστοριας ειναι οτι εχω το διπλωμα απο το '99 και αυτοκινητο δεν αξιωθηκα να αποκτησω ποτε λογω της γνωστης Ελληνικης πραγματικοτητας η οποια θελει να σε εχει να ψαχνεις για δουλεια καθε λιγο και λιγακι με τα γνωστα επακολουθα. Πηρα λοιπον το Golf αψηφιστα σκεπτομενος "σιγα το ματρακα, 20ετιας ειναι, καλο θα ειναι για πλακα". Το αυτοκινητο το πηρα απο γνωστο ο οποιος ασχολιοταν πολυ με το συγκεκριμενο και του φοραει εξτρα πραματακια (ζαντες ζανφορ αναρτησεις ηλ.παραθυρα εξατμιση).Βεβαια το αυτοκινητο εδω που τα λεμε ενα βαψιμο το χρειαζεται διοτι απλα το χρωμα του εχει φαει τα ψωμια του και ακομη σε γνωστα σημεια που σκανε πετραδακια εχει αρχισει και σκουριαζει. Ε λοιπον την Π Α Τ Η Σ Α!!! Ε Ρ Ω Τ Α Σ Μ Ε Γ Α Σ με το "ματρακα"!!! Αν και δεν εχει για παραδειγμα το γκαζι του Leon ή την ησυχια του Mondeo εντουτις η αισθηση που σου αφηνει ειναι καταπληκτικη!!!Οταν το οδηγω ξυπναω ρε παιδια πως να σας το περιγραψω, (φανταστικος ηχος μοτερ)εχει μια αισθηση κατι αλλο που ουτε στο Leon την αισθανομαι.Λες και κανω sex χωρις προφυλακτικο ενω στο Leon νιωθω λες και ειμαι σε αποστειρωμενο περιβαλον.Λετε να ειναι κολημα του εγκεφαλου μου? Αλλα δυστυχως καθε παραμυθι εχει και ενα δρακο.Και αυτος λεγεται: - Αυτοκινητο 20ετιας με μηχανικο ψεκασμο. Αντιμετωπιζω το γνωστο προβλημα με την εκκινηση οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο και επισης πρεπει να εχω και αυξημενη καταναλωση. Διαβαζοντας δεξια αριστερα αυτο που αντιλαμβανομαι οσο αφορα το ψεκασμο ειναι οτι ή πληρωνεις και παιρνεις ολο το συστημα καινουργιο ή το ανακατασκευαζεις ή αλλαζεις κινητηρα. Και αν αλλαξεις κινητηρα ποιον να βαλεις? Τον 2000cc 9A του Passat ολοκληρο με πλεξουδα? Μπαινει? Αλλαζει τη συμπεριφορα του αυτοκινητου? Ειναι πιο βαρυς απο τον KR? Θελω και σασμαν? Βρισκουμε αναταλλακτικα για το συστημα ψεκασμου του?(Αληθεια τι ψεκασμο εχει?) Εχει και εγκεφαλο ο 9Α? Ποια ειναι η οικονομικοτερη επιλογη?Υπαρχει πραγματικα οικονομικοτερη επιλογη? Διοτι και πιο καινουργια μοντελα που ρωτω τιμες για ανταλλακτικα πανω κατω τις ιδιες ακουω απο ολα τα γκρουπ.Και εχει γινει και αυτη η "κριση" τωρα θελει και προσεκτικες κινησεις,δεν ειμαστε να πεταμε λεφτα.Πειτε μου τις αποψεις σας.Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.