Jump to content

vagelis287

Members
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vagelis287

  1. Γειά σας παιδιά μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει μόλις ανοίγω το clima αρχίζει να ανεβωκαταιβαινει το ρελαντί μεταξυ 

    700-1000 στροφές

    Το αμάξι είναι passat b6 1.8 tsi dsg7 με bzb κινητήρα.

  2. Παιδιά μου έκατσε μια τετράδα του 15 με πανω απο 20000χιλ. Ειπα ας τα δοκιμάσω..  Έχω πάθει πλακα είναι τέλειο το λάστιχο σε ολα τα επίπεδα τα αξιζει τα λεφτα του.!!!

  3. Και τα 2 εχουν την ιδια αξιοπιστία αφου ειναι το ιδιο αμαξι στην ουσία

    Τωρα το b6 εχει λιγότερα χιλιόμετρα

    εχει dsg

    Έχει cc

    Ειναι έκδοση rline(sport πακέτο ανάρτηση σποιλερ)

    Πολύλειτουργικό τιμόνι

    Το αλλο βλέπω εχει δερμα και θερμενομενα καθησματα

  4. Μηπως το φοβάστε να το γυρίσετε ρε παιδιά? Γιατί σου δίνει την αίσθηση οτι τερμάτισε και θα σπάσει το πλαστικό κλειδακι αλλα αμα το ζορισεις ακομα λιγο ξεκλειδώνει..

    • Like 3
  5. Γεια σας παιδια και εγω παθών του dsg7 σε passat 1.8 tsi 2009. 11/2012 με εκαναν update γιατί το πηγα για το σκορτσαρισμα δεν έστρωσε . αρχες2013 ξανα παω αλλαζουμε πολυδισκο (εδωσα 400€ εδω).. πηγαινε καλά μέχρι προχθες που πηγα να φυγω για την δουλειά μόλις εβαλα μπρος βλέπω αναβοσβηνη η ένδειξη D.σβηνω ξανα βαζω μπρος δεν αναβοσβηνη παω σφερα στην δουλειά χωρίς κανενα πρόβλημα. Χθες τα ιδια αλλα αναψε και το λαμπάκι της μηχανής.. σήμερα αναβοσβηνουν οι ενδείξεις του dsg και μόνιμα το λαμπάκι της μηχανης..παίρνει μονο πρωτη και τρίτη . Και πρωι πρωί στην αντιπροσωπία και ο θεός βοηθός... το vagcom εβγαλε

    005636 - Internal Control Module: Output Driver IC Error

    P1604 - 001 upper limit exceeded intermittent mil on

  6. εχω ακριβως το ιδιο πρόβλημα.. το καταλαβα μια μερα μετα την αλλαγη τακακια προς πισω που εκανα αλλα λογο εργασια δεν μπορώ να τους το παω. μου βγαζει και ενα μηνυμα οταν εν κινηση πατησω το κουμπι που παρκαρει μονο του. park assist defective service now τι λετε να έγινε???

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.