Jump to content

el04536

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About el04536

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

el04536's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. οποτε κατεληξα σε r-line πακετο(ποιος καθεται να ψαχνει για aftermarket...no free time) + ηλιοροφη μαλλον σε μαυρο χρωμα...η μηπως ασπρο?
  2. ωχ ναι δικιο εχεις το πισω μερος πολυ απλο μου φαινεται..ελαχιστη διαφορα με το απλο δειχνει να εχει...
  3. δηλαδη για να καταλαβω το 160αρι με r-line πακετο ειναι ακριβως ιδιο εεξωτερικα με το golf r? γιατι το λινκ που μου εδωσες golf r εχει μονο αν ειδα καλα http://sacarfan.co.za/wp-content/uploads/2011/03/vw-golf-r-style-concept-2.jpg ...κουκλα....
  4. ηρθε η ωρα να αποκτησω και γω γκολφακι... εχω καταληξει στο 160αρι με προβληματιζει η εξωτερικη εμφανιση του αρκετα θα ηθελα να το 'φτιαξω' λιγο το θεμα ειναι οτι ειμαι εντελως ασχετος...το r-line πακετο αποτι ειδα ειναι αρκετα ενδιαφερον..ποια η γνωμη σας?αξιζει τα λεφτα του? ειδα καποια σχετικα βιντεακια οπως αυτο προκειται για αυτο το πακετο σωστα?μπορω καπου να το δω σε γκολφακι ασπρο που με ενδιαφερει?στο γιουτιουμπ μονο σε μαυρα το ειδα...ενναλακτικες προτασεις για την εξωτερικη βελτιωση υπαρχουν?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.