Jump to content

paulm

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About paulm

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

paulm's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Θα ήθελα τις γνώμες σας για το ανανεωμένο Scirocco και συγκεκριμένα για το δίλιτρο με τον νέο κινητήρα των 220 ίππων. Το σκέφτομαι σοβαρά ως επόμενη αγορά. Φαίνεται να έχει καλές επιδόσεις και κυρίως είναι αρκετά φθηνό (σχετικά πάντα) για αυτό που είναι. 25.600 Ευρώ για τη manual έκδοση. Επίσης απ'οτι βλέπω στο site, βγαίνει σε μία έκδοση, την sport,η οποία φαίνεται να είναι καλά εξοπλισμένη. Συγκεκριμένα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: (α) manual ή DSG; έχω 2 αυτοκίνητα τα οποία είναι και τα 2 manual. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ αυτόματο. Μου αρέσει η ιδέα, αλλά πιστεύω ότι θα μου λείψει κάποια στιγμή το manual. Επίσης το DSG ανεβάζει πολύ την τιμή... (β) γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζουν διάφορα extras όπως δερμάτινα καθίσματα (αυτά τα υπέροχα καφέ που έχει με τις πτυχές), ηλιοροφή και σύστημα με navigation? Σας ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα παιδιά! Μια γρήγορη ερώτηση: έχω το Golf VI, TSI 122, 17.000 km, Comfortline, αγορασμένο τον Ιανουάριο του 2010. Ποιά θα ήταν μια λογική τιμή να το πουλήσω? Επίσης ποια θα ήταν μια λογική τιμή για κάποιον έμπορο να μου το αγοράσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.